perjantai 7. toukokuuta 2010

Veitsen alle elokuussa!

Häpyhuulipatti leikataan sitten elokuussa, elokuun alussa! Siihen asti pitää odotella. Siitä tuli kirje mulle tuossa pari päivää sitten.. No, pääasia tietysti, että asia ETENEE, vaikka sitten hitaastikin. Vähän vaan harmittaa sellaiseen isoon opetussairaalaan, erikoislekurille meno.. Ehkä olisi ollut parempi, jos se vain olisi leikattu terveyskeskuksessa? MIKSI siinä muka 'pitää' olla erikoislekuri, en tajua?? No, ei kai auta kuin luottaa itseä viisaampien päätöksiin, hehe.

Oli taas sellaisia esitäytettäviä esitietolomakkeita oikein kirje pullollaan! Kaikkea mahdollista ne kyselee.

Lei-lei-leivontaa..!

Lupasin sitten miehelle tehdä Baileyskaakun! Ostin sitä varten jo mascarponejuuston viime kauppareissulla. Sen lisäksi teen korvapuusteja. Olen ollut tosi mietteliäänä, että teenkö [kuten tavallista] myös rahkapullia, mutta nytpä en taida tehdä. Olen huomannut, etten kuitenkaan pidä niistä niin paljon kuin ihanista, fariinisokeria tihkuvista korvapuusteista.

0 kokonaista vuorokautta - -

- - enää! ;) Olen todella ylpeä itsestäni, että en ole ainakaan MITÄÄN suklaata ostellut kotiin. Jäätelöhamstraukseen tosiaan syyllistyin ja se ei ole kiva. :( Mutta onhan sekin jotain, ettei kaikkea hamstraa, vaan 'vain' jotakin! Pitää ajatella positiivisesti! Lääh, slurps, noin 23 tuntia ja 45 minuuttia H-hetkeen! ;)

Ei kommentteja: