tiistai 18. toukokuuta 2010

Politiikkaa puhelimessa

Olin puheissa Äetmuorin kanssa, eli viikottaisen velvollisuuspuheluni soitin. Muori haukkuu Jyrki Kataista kiihkeästi. En minäkään lämpene Kataiselle - mun mielestä hän on jotenkin niin sliipattu ja liukas ja vieteriukkomainen - mutta en tajua KUINKA Muori kuvittelee äänen Perussuomalaisille auttavan meitä kohti parempaa! :(

Muutenkin joskus harmittaa kun Muori ei yhtään kuuntele niitä omia valituksenaiheitaan ja vertaa niitä eri puolueiden ohjelmiin. Hänen kaltaisensa hyvin pienituloisen/pienieläkkeisen ihmisen kannattaisi kyllä äänestää vaikka Vasemmistoliittoa ennemmin kuin Persuja. Ei persuilla edes ole mitään 'linjaa', he lähinnä vain länkyttävät ja vastustavat asioita. Mitään todellisia asioiden parannusehdotuksia ei niillä ole.

Mua joskus oikeasti huolestuttaa persujen määrän kasvu! Miehen veli [!!!] on äänestänyt niitä.. ja miehen isäkin kai jotenkin vähän joissain asioissa symppaa, vaikka onkin keskustalainen arvoiltaan. Anoppi ei onneksi persuista perusta, emmekä mies ja minä. Mutta ihmeen paljon niiden ajatuksia kannattavia vain on. Kai yhteiskunta muuttuu koko ajan kovemmaksi ja oikeistolaisemmaksi. En tajua miksei oikeistolaisille ole riittänyt kokoomus ja RKP, miksi nyt on täytynyt tuollainenkin populistipuolue pistää pystyyn. Toisaalta liikaa ei viitsi alkaa näyttää vastenmielisyyttään persuja kohtaan, koska sillä kiihkeän vastustavalla asenteella voi vaikka lietsoa jonkun vastarannankiisken kannattamaan niitä!

Sitten sekin taas tympi, kun Muori kertoi naapurillaan käyneen varkaita kesämökillä. 'Tietysti venäläisiä'. Mistä hemmetistä hän niiden varkaiden kansallisuuden niin varmasti tietää?? Savossa päin on joitain venäläisiä kesäasukkaita, mutta jos nyt suoraan sanon niin ei heillä ole mitään suurempaa tarvetta rynniä jonkun ikivanhaan möksään varastamaan puoliksi juotua kossupulloa.. Viimeisimmät sillä alueella tehdyt möksämurrotkin on selvitetty ja 'yllätys yllätys', asialla olivat ihan paikalliset teini-ikäiset pojat.. Siis pyhät puhtaat suomalaiset! Onhan se tietysti kätevää kaataa jotkut tuollaiset jutut venäläisten niskaan, ikävämpi sen sijaan kohdata se totuus että oma poika käy varkaissa naapurissa.

3 kokonaista vuorokautta - -

- - herkkuiluun! :) Mietin että jospa ajaisinkin Isoon Kaupunkiin tässä jonain päivänä ja ottaisin mukaan kylmälaukun + kylmäkalleja! Kun siellä on Citymarket, jossa on Ben&Jerry-jäätelöä. Nyt joku voi sanoa että Suklis, etkö VIELÄKÄÄN ole oppinut läksyäsi, että se jäde on yliarvostettua ja sikamaisen kallista.. No tiedän kyllä sen, mutta jotenkin haluaisin kokeilla vielä 1-2 makua, että voisin varmuudella heittää jonkun yleisen mielipiteen. Ei oikein uppoa tajuntaan, että jotkut kehtaisivat pokkana vain tehdä monia monia makuja, ja sitten kaikki olisivat.. hmm, vähemmän hyviä. Kai mun on PAKKO edes jostain niistä pitää? Cookie dough tosin on sellainen - se on hyvää, sen myönnän mä.

Paikallisessa K:ssakin on b&j:ä, mutta Citymarketissa on paljon sellaisiakin makuja, joita ei paikallisessa ole. Siksi siis sinne..? Voisikohan PERJANTAI olla se päivä, jona hyökkään Cittarin pakastealtaalle? Perjantaina sitten leivonkin, mutta mitä - sitäpä en vielä tiedäkään!

Joskus aikaisemmin mua sapetti kauheasti se, kun kesän tullen kauppojen suklaativalikoimat kävivät kauhean huonoiksi. Nyt sen sijaan olen aika kypsästi suhtautunut siihen asiaan, otan asiat iisisti. :) Nyt vaan sitten on JÄÄTELÖKAUSI.. Ja niin kauan kun CandyKingistä saa mun suosikkeja toffeesuklaakonvehteja, minttusuklaatikonvehteja, suklaa- ja valkosuklaarusinoita, niin kaikki on hyvin. ;)

Ei kommentteja: