keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Veretön

Veren aika ei ole tullut, toisin sanoen kuukautiset loistavat poissaolollaan! Suklis se on varmaan muuttumassa mieheksi tai neutriksi. Samapa tuo! Harmittaa vain, kun ne nyt ovat niin epäsäännölliset.. tarkoittaa sitä, että milloin hyvänsä voivat alkaa ja pahimmassa tapauksessa tietysti silloin, kun se ei mitenkään sopisi!

Kun kirjoitan veren aika, niin se tuntuu ihan toisenlaiselta kuin sanoa kuukautiset. Kuukautisista tulee mieleen 45-vuotias tukeva terveydenhoitaja. Järkevää jäkätystä! Veren aika on hiukan kuin vampyyrijutuissa tai joissain alkuperäiskansojen uskomuksissa.. Sellaisia asioita ainakin siitä tulee mieleen!

Mässyä muistellen - makuarvio

Unohdinpas viime postauksessa laittaa toisenkin makuarvion blogiini! Nimittäin törmäsin Cittarissa MuMa-rahkapatukoihin. Mulla oli tässä jossain vaiheessa karmea kokemus virolaisista rahkapatukoista, jonka jälkeen unohdin ihan suosiolla nuo etelänaapurissa suositut välipalapatukat.. Nyt sitten Citymarketissa oli näitä MuMa-merkkisiä patukoita. Luulin niitä ensiksi suomalaisiksi ja siksi oikeastaan ostin [rasisti ruokaostoksilla??], koska ajattelin meidän suomalaisten laittavan ehkä näihin patukoihin enemmän sokrua kuin virolaiset. Mutta ne olivatkin virolaisia kai ne patukat, ainakin siellä tehty!

Maistoin vaniljanmakuisen ja mansikkahillotäytteellä varustetun! Kummatkin oli tosi hyviä! EI liian happamia! Sokrua oli kyllin! Oikein jäi harmittamaan, kun Cittarissa oli tarjous, 6 tällaista patukkaa oliko se nyt kahdella eurolla..? Ja otin vain 2, kun tosiaan aikaisempi kokemus oli niin huono.. :( Nyt on iskenyt HIMO saada lisää näitä rahkapatukoita! Suosittelen lämpimästi!

Se tosin mua vähän vaivaa, kun nämä patut on kuorrutettu ohuesti tummalla suklaatilla [niin oli ne ekat maistamanikin]. Miksi näissä ei voisi olla keksikuorrutus? Mun mielestä se sopisi rahkan kanssa tosi hyvin yhteen, tulisi sellainen juustokakkumainen vaikutelma! Rahkasandwich..?

Lisäksi muuten nämä MuMat ovat erittäin sieviä katseltavia, söpösillä lehmänkuvilla koristettuja! Uskoisin sen olevan plussaa ainakin jos aikoo syöttää niitä lapsille. Rahkapatu on terveellisempi ja hiukan vähäkalorisempikin herkku kuin sukupatu, eli nyt vaan kaikki kansa MuMaa ostamaan! :) Seuraavassa mässingissä aion vetää niitä taas! Hih, pitäisi varmaan pian sitten mennä Cittariin, jos se tarjous ei olekaan enää pitkään voimassa?

Selasin vähän nettikeskusteluja ja noita patukoita on kai ollut myynnissä jo pari, kolme vuotta ainakin! :( Miksen minä ole huomannut..? En ole niitä tosin nähnyt tuossa paikallisessa K-kauppelissa, vaan Cittarissa vain! Ja Cittassa taas käyn tosi, tosi harvoin.. paitsi nyt saatan taas aktivoitua käymään USEAMMIN, kun on hyvä syy! ;)

En mene

- - möksälle ensi viikonloppuna ja sillä selvä. En jaksa, en tahdo, en halua. Tarvitaanko vielä muitakin syitä?

9 kokonaista vuorokautta - -

- - herkkuiluun ja MuMa-uusintaan, jos hyvin käy! Mistähän mun rahkanhimo johtuu. Syön paljon [mässätessä] kaikenlaisia marja- ja hedelmärahkojakin. Ne on mun herkku numero yksi. Myös jogurtit on nameja. Viimeksi mässingissä vedin myös kokonaisen tertun viinirypäleitä, hih! Ja oikeastaan suklaatiherkuista suosikit on nykyisin suklaarusinat ja valkosuklaatirusinat.

1 kommentti:

Ta-Miit kirjoitti...

Samaa mieltä noista rahkapatukoista, olivat tosi hyviä ja tuli syksyllä pupellettua niitä aika kasa :)