perjantai 1. toukokuuta 2009

Absolutismin houkutus

Voiko krapula tulla siitä että juo kaksi puolukkasiideriä? Ilmeisesti VOI, ainakin mun tapauksessa. Ei mitään varsinaista krapulaa ole, mutta päätä vähän särkee kyllä. Pitäisi varmaan oikeasti lopettaa kaikki alkon nauttiminen, kun ei siitä ole kuin vaivaa.

Viime yönä niiden kahden sidukan jälkeen alkoi mielessä itää kauhea ajatus, että jos otankin sakset ja pätkäisen tukan IHAN lyhyeksi! Inhottavinta noissa alkopakkomielteissä on että joskus tuntuu kuin niitä ei oikeasti pystyisi vastustamaan. Onneksi en ottanut yhtään enempää.. Kolmas cider ja olisin ehkä hyvinkin mennyt veskiin saksilla varustettuna. :( Ja sitten olisin joutunut menemään kampaajaan [taas!] ja selittämään jotain epämääräistä pyytäessäni ne korjaamaan mitä korjattavissa on. :(

Naapurit juhli vappua vähän railakkaammin! :( Heillä on tosin tapana aina touko-syyskuu välinen aika ryypätä ja mölytä ulkona. Tuossa talossa asui ennen sellainen 90-vuotias vanha mies, mutta sitten hän kuoli ja pojanpoika muutti tyttöystävineen taloon. He sitten repivät vanhan talon pois ja ovat rakennuttaneet ison puutalon tilalle. Ja ryyppäily, musiikin kuuntelu kauhean kovalla ja känninen mölinä kuuluu asiaan. :( Joskus se tympäisee. Vaikka kuinka sanotaan että omakotitalossa jokainen eläköön kuten elää, niin ei se nyt ole niin kivaa kesäaikaan kun on pakko pitää tuuletusikkunaa auki [muuten tulee kauhean kuuma] ja kuuluu jotain eppu normaalin määkivää hoilotusta aamuseitsemään asti. En oikeasti tajua kuinka he VOI aloittaa ryypiskelyn iltayhdeksältä ja jatkaa aamuseiskaan asti!

Minä ajattelin että noiden ihmisten on PAKKO olla tosi nuoria, mutta mies kertoi, että ei he itse asiassa ole! Ei uskoisi. Kun yleensä ihmiset tässä iässä ei enää ryyppää itseään siihen pelit seis-kuntoon. 70-luvulla syntyneitä ovat kuulemma tämä mies ja tyttökaveri myös. Huh huh.

Ei mua sinänsä haittaa vaikka joku joisi kaiken maailman viinan, mutta se meteli ei ole kivaa. Uskomaton määrä ääntä siitä sakista lähtee. Itse en ole edes nuorena harrastanut tuota mölykännäystä, mutta joillekin se on kai elinehto.

Mahtaa naapurissa olla vähän enemmänkin kuin pientä päänkivistystä tänään!

Ei kommentteja: