maanantai 11. toukokuuta 2009

Sängyssä sanottua

Miehen ei kannata muutamia asioita sanoa naiselleen sänkypuuhien yhteydessä. Meillä oli semmoinen tapaus nyt perjantaina.. Oli läheisyyden hetki ja sitten minä kysyin mieheltä, että tuoksunko liian vahvasti parfyymiltä. Laitoin sitä nimittäin vahingossa kahteen kertaan aamusta. Unohdin ensimmäisen kerran ja siksi 'tuplasin' annoksen.

Mies sanoi, että en haise liikaa, vaan ihan sopivasti. Sitten hän oli hetken hiljaa ja sanoi että no niin no, alapäässä haisee kyllä vähän "virtsa"! Mä siitä tietty repesin.. ´'Voikauheetavoikauheeta, muanolottaa muanolottaa' jne. Yleensä en ole mikään ihan säikky neitsykäinen, mutta jotenkin tuo 'virtsa-asia' oli vähän liikaa! Sellainen EI ole seksikästä! Ei todellakaan. Miehet vinkkinä teille: jos aiotte sanoa jotain tuon tyyppistä, niin odottakaa mieluiten siihen, että on sexihommelit hoidettuna! Tai sitten kannattaa sanoa selkeästi ennen petipuuhia.. ei silloin, kun vauhti on päällä! Ei se nimittäin naista sytytä, että kuulee haisevansa.. eeh, no: KUSELTA.

Yleensä semmoista ei mulle satu [eihän, ei kai??], mutta nyt oli sitten ollut.. Olin juonut aika paljon teetä ja vettä ja siksi rampannut veskissä ja kai ei sitten joka pyyhkimiskerta ollut .. 'kaikki' lähtenyt.

Mies oli vähän huvittunut tuosta mun kauhureaktiosta, hänestä se ei ollut mikään big deal. Ensijärkytyksen jälkeen pystyin jo aika roisisti heittämään, että hänen onnekseen en haise 'siltä toiselta' alapään tuotteelta! ;) Suklis tykittää!!

Nyt varmaan joku jenkki suhdekouluttaja sanoisi että joo Suklis, tapoit romantiikan kusenhajullasi ja sun liittosi on ohi..! Mutta meillä on toisaalta miehen kanssa ollut aika hyvin kaikkea sellaista 'epäseksikästäkin' heittoa. Esim. joskus seksin jälkeen mä sanon miestä Marsuksi. :) Koska hän näyttää silloin vähän samalta kuin kaverini marsu joskus vuosia sitten, silloin kun se oli oikein kylläinen ja tyytyväinen. Ei kai marsu ole miehelle mikään kovin seksy nimitys.. Pitäisi varmaan sanoa tiikeriksi tai jotain.. Mutta mulle hän on Marsu. :) Ja se on sellainen vain seksuaalisiin tilanteisiin liittyvä lempparinimi.

Do dih, että sellaisia tunnustuksia tällä kertaa!

Sen muuten olen huomannut, että olisin KUSESSA [heheh, oiva sanavalinta?] jos joutuisin olemaan peseytymättä monta päivää. Toisaalta se taas ei tunnu haittaavan miestä juuri lainkaan, hän ei haise.. pissiltä edes silloin! Hiki tosin voi alkaa lemuta. :( Kai nuo pissavärkit on miehellä ja naisella sillä lailla erilaiset, että miehen on helpompi pitää itseään puhtaana, etenkin jos ei ole esinahkaa. Naiset saa korvausta [ainakin mä] siitä, ettei toisaalta hiki lemua niin pahoin!

Oikeastaan pitkässä suhteessa on vaikea pitää se kaikkein vaaleanpunaisin romantiikka hengissä kovinkaan pitkään! Pitkässä suhteessa pakostikin mies näkee ettei nainen ole keiju tai prinsessa, vaan ihminen.. ja nainen kokee unelmien prinssin hikiset sukat ja kainalot. Romantiikka muuttuu pakostakin! Intiimiys voi nakertaa sitä tai sitten se vaan muuttaa muotoaan ja se on luonnollista. Mulla yleensä romantiikan hengissäpitoyritys on sitä että yritän pukeutua aina suht nätisti.. siis siististi.. enkä koskaan, ikinä, milloinkaan vetelisi miehen alusvaatteita päälle tms. Ja sitten on tietty ollut tuo, että pyrin aina huolehtimaan hygieeeeeeeniasta mahdollisimman hyvin.. taisi se yritys kuolla perjantaihin? :(

MÄSSY ohi..!

Herkuttelut on sitten vietetty tältä osin! Kertaakaan ei tullut ylitäysi olo, eikä oksettava olo. Aika maltillista siis! Vähän oli tuossa illalla kurkku kipeänä paljosta nielemisestä. En normaalisti rasita kurkkua näin paljon, joskus se MÄSSYssä kipeytyy ihan siitä johtuen..

Söin mignon-konvehdit - ne kaikki! Ei niitä toisaalta ollut kuin joku 150 g.. jos sitäkään! Herkullisia olivat, mutta jotenkin tuntui kuin se suklaa olisi ollut vaaleampaa kuin mignon-munassa?? Olenko ihan harhainen? Maku oli kuitenkin tosi namia. Ulkonäkö semmoinen tavallinen fazerin konvehdin. Söin niitä Guylian-tryffeleitäkin, tosin en kaikkia. ;) Ne olivat hyviä nekin.

Ei kommentteja: