keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kalorikatastrofi

Join vahingossa pullon pepsiä, joka ei ollutkaan pepsi maxia, vaan sitä perinteistä superläskiyttävää tavaraa. Meillä oli sitä pullo jäänyt jostain. Laskin kalorit: pullossa on n. 800! Tsii-sus!! Nyt olen sitten polkenut kuntopyörää ihan simona ja huomenna + ylihuomenna tulee vahvat rajoitukset syötäviin ruokiin. Maitotuotteet pois! Hiilarit olenkin jo vähentänyt aika hyvin. Laskin että liikunnalla ja näillä rajoituksilla (maitotuotetta syön n. 200 kcal:in edessä päivässä, eli 2 x 200 kcal = 400 kcal) saan sen 800 kulutettua.

Nyt jo hiki roiskuu, olin tuolla juuri sessioimassa kuntopyörylän kanssa! Vielä pitää jatkaa, onneksi yötä riittää! Olipa onni että huomasin sen pepsi-onnettomuuden! Muuten olisi saattanut tulla 800 kcal ylimääräistä ihan ilman huomiota! :( Mies on tosi huolissaan, hän ei tajua!!! Hän vain hokee, että syön muuten niin niukasti, ettei tuo haittaa.. EI VARMAAN JOO!!! :( Se on 800 kilokaloria, voi jumaliste sentään, totta IHMEESSÄ se haittaa! Juuri tätä varten ihmisen on oltava valppaana.

No niin, lyhyestä virsi kaunis tänään, painun kuntopyöräilemään! Harmittaa joutua raatamaan ylimääräistä noiden turhien kalorien vuoksi! Mä nimittäin sanon tavallista limua turhiksi kaloreiksi. Ne on turhia koska kaloriton limu on ihan yhtä hyvää [tai pahaa], eli ei KANNATA alkaa ottaa kaloriaa juoman vuoksi! Ihan samasta syystä en juo kaakaotakaan. Se on oikeastaan niin turhaa.

Ei kommentteja: