maanantai 2. helmikuuta 2009

Hyvää ja huonoa, mukavaa ja epämukavaa

Kaikkea tätä oli ensimmäinen valmennuspäivä! Minusta huonoa oli se, että tuntui kuin ei olisi saanut syödäkään rauhassa, lounas ja tee tuli nautittua niin nopeasti, että suuni paloi. Muutenkin vähän mietin, että mikä siellä on asenne työajan suhteen. Minusta jos on sovittu 7 ½ tuntia, niin silloin se on se, enkä itse välttämättä pelkän työmarkkinatuen eteen viitsi "ylityötä" alkaa tehdä. Joskus tulee vähän surullinen olo kun miettii kaikkea tällaista, onko harjoittelija/työtön/työllistetty vain joku laillinen orja.

Hyvää oli se, että päivä kului nopeasti! Tosi nopeasti! Huomaamatta. Ja sitten oli mukavaa jutella sen toisen ihmisen kanssa siellä menneistä ajoista. Opiskelimme vähän samaan aikaan, hän oli muutamaa vuotta vanhempi mua. Olemme lisäksi kotoisin vähän samalta seudulta.. Siksikin kivaa jutella. :)

Kauppassa!

Menimme miehen kanssa yhdessä kauppaan viikon ruokaostoksia tekemään. Ostin Frödingen. ;) Valmiiksi, weekendiä ja MÄSSYÄ odottamaan. Saas nähdä olenko sitten niin innoissani, että OKSENNAN, kuten kävi itsenäisyyspäivänä. Toivottavasti niin ei käy. Oli sen verran kallis se Frödinge. ;)

Ostin Daim-jäätelöäkin.

Mutta nyt taidan vähän SIIVOTA! Vaikkei kyllä huvittaisi. Tekisi mieli vain lösiä nojatuolissa ja lukea tai katsoa telkkua. Mikähän siinäkin on.

Ei kommentteja: