sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Postia Kelalle!

Ensin ajattelin, että kun tuo työelämävalmennus noin nolosti lopahti, niin en viitsi siitä edes mitään rahaa itselleni pyytää. Mutta sitten suutuin ja sisuunnuin. Just joo. Miksi IHMEESSÄ minun muka ei pitäisi saada siitä mitään? Vaikka olin siellä vain 2 päivää, niin ne olivat aika HIKISET 2 päivää. Joten pistinpä kirjeen Kelalle, maksakoot sen työmarkkinatuen kahdelta päivältä. Paljonhan siitä ei tule - parikymppiä per päivä - mutta periaate on periaate.

Miehen kanssa tosiaan on puhuttu siitä kokemuksesta.. Kyllähän se niin oli, että se asenne siellä haastattelussa ('mietitään tässä SUN etuja, SUN kannalta..') tavallaan sokaisi mut niin, että en tajunnut pyytää toimenkuvan tarkennusta. Olin niin täynnä sitä positiivisuutta.. kuvittelin, että asia oli sitten selvä. En osannut kuvitella mitään tällaista, koska haastattelu oli niin positiivinen kokemus. Taisin mennä vanhanaikaiseen..? Ei ikinä enää.

Mässäävä hirviö tekee suklaalöydön

Olen jo aika täynnä kaikesta namista! Yöllä alkoi ahtaaminen ja jatkuu yhä vaan. Tosin sen yöllisen jälkeen on tahti vähän hidastunut.. :) Nyt olen ahmintapaussia pitämässä, koska muuten en tosiaan jaksa Mäkkärillä mitään. Olen realisti, tunnen itseni!

Tein melkoisen suklaatilöydön, Ritter Sportin valkosuklaa-hasselpähkinälevy! 100 gramman neliö puhdasta taivasta ja paratiisia. En olisi uskonut valkosuklaatin ja kokonaisten hasselpähkinöiden pelaavan noin hyvin yhteen. Yleensä pähkinä tekee suklaatista hyvin raskasta, ruokaisaa - täyteläistä. Mutta tuossa suklaalevyssä se melkein kuin lisää ilmavuutta, rapeutta - ihan erilaista kuin yleensä pähkinäinen valkosuklaa. Nappasin tuon suklaan mukaan kaupasta eilen ihan sillä lailla epätoivoissani, kun jotain valkosuklaata piti saada. Ja yllätyinkin nyt kovin positiivisesti. Jostain syystä tuo ei myöskään ole niin imelää, etteikö sitä voisi hyvin syödä isojakin määriä. Vedin puolet (50 g) viime yönä ja olisi mennyt toinenkin puoli, mutta kun halusin jemmata sitä loppua. ;)

Ei kommentteja: