torstai 12. helmikuuta 2009

Mansikkavalkosuklaata!

Nyt kun t-elämävalmennus meni myttyyn, niin olen omaksunut vanhat tutut tapani. Eli päiväunet tuossa joskus klo 18-20, kukkumisen ylhäällä yötkaudet, nukkumisen myöhään - ei ole syytä elää toisinkaan.

Näin kumminkin tosi oudon unen tänä yönä. Siinä yksi ystäväni oli muuttunut IHAN erilaiseksi, kaikki arvot ja asenteet muuttuneet täysin.. Ja oli ihan kuin tuo ihminen olisi vieras. En tiennyt oikein mitä olisin hänelle sanonut. Toivottavasti noin ei koskaan käy.

Mässy haaveissain..

Mies muuten teki hyvän työn viimeksi kaupassa käydessään. :) Hän osti kaksi litraa Rainbown [reinpou] hedelmämehua! Sitä nimittäin on ihanaa juoda MÄSSYssä, mutta nyt parina kertana onkin käynyt niin, että kauppan mehuhylly on tyhjä, kun olemme mehua etsineet. Kun on kerran päässyt reinpoun makuun, niin ei tavallinen appemehu maistu enää miltään. Reinpoun hedelmämehussa idea on siinä, ettei se ole pelkästään appemehua! Mukana on mangoa.. en muista mikä se kolmas hedelmä oli, mutta joka tapauksessa maku on pehmeä. Eikä se silti ole mikään "nektari", vaan mehu. Täydellinen juotava, täytyy oikein suositella. On niitä semmoisia ihmisiä, jotka eivät koske halpismehuun tai mihinkään muuhunkaan halpistuotteeseen, mutta minä suklis en ole yksi heistä. -Onpa hyvä kun nyt on valmiina sitä mehua MÄSSYyn.. :)

Suunnittelen jo seuraavan MÄSSYn leivonnaisia. Tätä Karamelli Cakes-blogissa annettua ohjetta on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla. Olen sen maininnut tässä blogissa ennenkin. Mansikkavalkosuklaata, vaniljarahkaa.. nam! Tuntuu olevan täytteessä kaikki minun tykkäämäni ainekset. Olisikohan seuraava MÄSSY jo tilaisuus tehdä tätä? Toisaalta se Baileys/Dooleys-kakkukin on niiii-iin hyvää. :) Frödingen Prinsessakakkua en nyt vähään aikaan aio ostaa. Taidan olla vähän kyllästynyt siihen. Tuossa mansikkavalkosuklaakakussa saisi käyttää Lidlin Bellarom-mansikkavalkosukua ja se on tuon ohjeen plussa myös. Siinä nimittäin on tosi hyvä valkosuklaa myös, vaikka onkin "halpis"!

Miehelle kai oikeasti pitäisi tehdä laskiaispulla.. Hän oli 'vähän' pettynyt kun kauppassa oli vain mantelitäytteisiä pullia jäljellä, kun viimeksi kävimme ostoksilla. Hän ei pidä mantelista. Mulle se sen sijaan maistuu oikein hyvin. Mutta miehelle laskiaispullassa pitää olla mieluiten vadelmahilloa. :) Niinpä ajattelin, että kun nyt laskiainen on juuri MÄSSYviikonloppuna, niin ehkä voisin tehdä korvapuustien kaveriksi pari pikkupullaakin ja tehdä niistä laskiaispullia.

Täytyy varmaan alkaa siivousurakka jo maanantaina. Niin että torstaina se olisi valmista, niin perjantai jäisi pelkästään leivonnalle.. Suklaata pitää alkaa tankata hyvissä ajoin. Huomenna menen kauppaan, niin täytyy kai silloin jo katsella vähän.. Sitä Ritter Sportin valkosuklaatia ei ole ihan joka maalaiskaupassa ja sitä nyt kumminkin tahdon. Ja Kinder Buenoa. Olen näköjään ahminut jo Milkan caramel-levynkin pois.. :( Sitäkin tekisi mieli lisää. Voi kun saisin itsestäni irti vierailun CityMarkettiin Isoon Kaupunkiin - sieltä usein löytyy tosi hyvin kaikkia sellaisia suklaita, joita ei muista kaupoista löydy kuin joulun aikaan. -Menemme lauantaina katsomaan yhtä sukulaistätiäni ja hän muuten asuu aika lähellä tuota CityMarkettia... ;) Aivoni raksuttaa jo kaikenlaisia ajatuksia ja ideoita!

Ei kommentteja: