lauantai 7. helmikuuta 2009

Noin neljä tuntia enää..

.. ja Suklis SYÖ! :) Kaikkea hyvää on jo tehtynä.. Appelsiinituorejuustolla & appemarmeladilla täytetty unelmatorttu on jääkaapissa kiinteytymässä + kosteutumassa. Leivoin miehelle mustikkamuffinssejakin, hyvin onnistuivat. Otin Frödingen Prinsessakakun jääkaappiin sulamaan. :)

Kaikki tämä kuulostaa varmaan tosi paljolta monen normaalin ihmisen mielestä, mutta Suklis on legendaarinen Mässyjen Markiisitar, Hotkimisen Herttuatar ja Karkin Kuningatar - ei tämä Sukuhirviölle ole mikään ongelma.

Keittelin tuossa makaroonejakin, eli MAKRUJA [se hirviökieli!], koska ajattelin myöhemmin illalla ehkä tehdä tonnikala [tonnari] salaattia. Kaikkea tosin on niin paljon jo, että voi jäädä tekemättä.

Soittelin Äetmuorillekin tänään.. Ja miksikö lauantaina? No kas, kun ei "työssä käyvä" oikein voi enää arkipäivisin soitella. :( Niinpä niin - en tosiaankaan ole kertonut Muorille siitä, että lähdin KIITÄMÄÄN. Ei hän sitä ymmärtäisi, tuomitsisi vain ja saisi oloni entistä huonommaksi. Itse en ole ratkaisua katunut, en hetkeäkään. Rahjatkoot siellä kaikkea kivaa painavaa keskenään ne ihmiset. Tai maksakoot kunnolla siitä joillekin muuttomiehille, kuljetusmiehille, mitä niitä nyt onkaan.

Ostelin muuten kauppasta tänään marmeladia [marmeloa!] ja muuta irtsaria CandyKing-laarista. Kaikki sellainen on kovin tärkeää mulle. Mies lupasi viedä mut Mäkkärille syömään huomenna. ;) En ole siellä käynyt moneen, moneen kuukauteen. Katsotaan nyt jaksanko sinne Mäkkärille.. vähän hirvittää, että jos taas kuvittelen itsestäni liikoja ja en pystykään syömään kaikkea.

Kylläpä muuten surettaa se 14-vuotiaan Nora-tytön kuolema! :( Kuinka voi tuollaista käydä, kuka hullu hankki 14-vuotiaalle pullon kirkasta alkoholia? Toivottavasti sen ihmisen OMATUNTO kolkuttaa nyt! Ja paljon! Kolkuttaa niin että rytinä käy. Vaikka en usko, että näin käy. Jotkut ihmiset ovat niin tunnottomia, ettei heillä ole mitään syyllisyydentuntoa. Minä muistan millaista oli olla nuori, mutta olen silti päättänyt jo aikaa sitten, että en itse koskaan viitsisi alaikäiselle ostaa minkäänlaista alkoholia. Eivätpä ole pyytäneet tosin ostamaankaan. Miehelle kerran kävi niin, että kaksi nuorta juippia tuli pyytämään.. kaupasta kalja ostamaan! Minusta ihan hullu valinta pyytää sellaista mieheltä, hän nimittäin on sellainen aika "kunnollisen" näköinen jne.. ihme, että uskalsivat lähestyä häntä näissä merkeissä. Mies tosin kieltäytyi silloin.. ja nämä kaksi vain jankkasivat lisää! Uskomatonta! Joku pultsari tai känniläinen saattaisi olla hyvä valinta, jos haluaisi jonkun pullon tuojan.

Ei kommentteja: