tiistai 10. helmikuuta 2009

Työvoimatoimiston pelko!

Pitäisi sinne t-voimatoimistoon mennä käymään kai, kun en nyt jostain syystä pääse puhelimella läpi. Tulee vain että "numerovalintanne on virheellinen". En tajua miksi, kun kuitenkin työkkärin nettisivulla ne numerot on.

Kun seuraavan kerran ajan Pikkukaupunkiin, niin menen sinne.. kai se on pakko.. :( Ilmoitin sähköpostilla siitä t-elämävalmennuksen lopetuksesta, toivottavasti niillä edes sähkis toimii, vaikkei luuri toimikaan.

Pelottaa vaan mennä sinne, jos [siis KUN!!!] he siellä kuitenkin syyttävät varmasti yksistään minua siitä valmennuksen loppumisesta. Olen varautunut aika inhottavaan kohteluun. Oikeastaan se juuri on pahinta työttömänä olossa. Itsellä on jo valmiiksi p*ska olo, ja sitten kun menet tuollaisiin paikkoihin, joissa teoriassa sua pitäisi AUTTAA, niin siellä vaan kasataan lisää p*skaa niskaan. Vaikka jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin en tajua sitä työkkärin asennetta. Mä en esim. tuolla valmennuksellani tuottanut heille mitään vaivaa, hoidin itse kaikki paperit, sen verran vaivasin, että sain allekirjoituksen t-voimatoimiston ihmiseltä. Oliko se paljon vaadittu? Muutenkin jos nyt asiaa oikein pohditaan, niin hehän saavat palkkansa huolimatta siitä työllistynkö minä vai en. Eli ystävällisyys tai edes neutraali asenne ei maksaisi heille yhtään mitään. Jostain kai kertoo jotain se, ettei tällaiseen positiiviseen asenteeseen viitsitä vaivautua. Onkohan ne katkeria siellä työkkärissä, jos heillä vaikka on mielestään pieni palkka? Ja kuinkahan se mahdollisesti olisi meidän "asiakkaiden" vika?

Eikö siellä yksikään tule ajatelleeksi, että kohtelemalla ihmisiä huonosti nousee kynnys siellä asiointiin ja ihminen masentuu - se ei paranna todennäköisyyttä työn saamisellekaan. Toisaalta varmaan on kivaa saada kohdella ihmisiä kuin saastaa. Se varmaan antaa aika paljon tyydytystä, jos vaikka on ollut kotona riitaa miehen kanssa lasten kuskaamisista tai joku oikein sottainen avioero meneillään.

Kymmenen kokonaista vuorokautta - -

-- seuraavaan MÄSSYyn! :) Kun seuraava onkin jo 21.2-22.2. lauantaina ja sunnuntaina, ei sunnuntaina ja maanantaina kuten normaalisti! Mulla on nimittäin 23.2 (ma) lääkärinaika, joten en tietystikään silloin mitään mässinkejä pidä. Siksi piti vähän rukata aikataulua. :)

En ole vielä tietenkään päättänyt mitään leivonnaisia, koska ihan tässä vasta edellinen mässinki loppui. :) Mutta sen tiedän, että pullan punttaus kuuluu kuvioon. Söin viimeiset korvapuustit pakastimesta nyt tässä herkkuhetkessä, joten sitten seuraavaan kuuluu korvapuustin leivonta. :) Pullataikinan teko käsin on sellainen hyvä tilaisuus voimistaa käsiä ja sormia. Ja onhan se tuoksu aina ihana, kotona paistetun pullan tuoksu.

Korvapuustien lisäksi varmaan teen sitten jonkun piirakan tai juustokakun. Ja suklaa pitää valita huolella. Nyt oli niin, että se Ritter Sportin valkosuklaa hasselpähkinällä oli tosi hyvää.. mutta se vähän niin kuin loppui kesken! Eli seuraavan kerran sitä pitää olla enemmän. Se Ritter Sport oli tosiaankin positiivinen yllätys!

Kello juoksee kovaa vauhtia. Tunnin päästä pitääkin alkaa ruoanlaitto. Mies pääsee töistä tänään aikaisemmin, koska hänellä on illalla harrastus. No, jos työttömyydestä JOTAIN hyvää pitää sanoa, niin ainakin se on tämä tiistaipäivä: siis että saan pöperöt pöytään siihen mennessä, kun mies tulee kotiin, ettei jää harrastus väliin.

Ei kommentteja: