tiistai 13. lokakuuta 2009

Laskeutuminen

Olen lentänyt kuin kuumailmapallossa, olen liitänyt kuin liidokki. Siis MÄSSÄNNYT. Nyt on se ohi - on laskeuduttava arkeen.. Nyt sitä parhaillaan teen mä! Näen maan aina vain lähempänä, se ei enää ole jossain kaukana vaan lähellä. Pian jo jalkani sitä koskettaa!



Ei tällä kertaa tullut sitä melkein-oksu oloa! Ihanaa! Eikä muuten närästäkään, vaikka päädyin leipomaan kinuskikakun. :) Voi olla, että närän puute johtuupi runsaasta maitotuotetankkauksesta. Olen syönyt tosi paljon jogurttia, rahkaa - semmoista..



Makumaailmani on sitten taas laajennut, tuli maistettua Ritter Sportin keksisuklaa ja Maraboun
Sensation toffee & pähkinä-levy. Mitäs sitten arvostellaan? Ritter Sportin keksisuklaa oli ihan namia. Kouluarvosanalla annan 8! Siksi, koska minusta Fazerin keksisuklaalevy on parempi, samoin Milkan! Milkan on suorastaan divine. :) Tuo Marabou oli vähän kinkkisempi juttu.. Kun kaiken pitäisi olla kunnossa, on pähkinää ja on toffeeta - miksi siis en ole hurmiossa? -Ehkä tuossa oli liian paksulti Maran maitosuklaatia! Toffeetäyte vähän kuin hukkui sinne. Ja sitten se toffeetäyte maistui inan verran väärältä - jotenkin tunkkaiselta.. :( Kouluarvosana 7. Suosin jatkossa Dove-patukkaa.

Ei kommentteja: