perjantai 16. lokakuuta 2009

Mut saa ampua, jos..

Äetmuorin kanssa puhelimessa oli taas SESSIOT! Joten aloin tässä miettiä mitkä hänen ominaisuutensa saavat mut raivoon ja miksi! [Sanon siis vielä kerran, että EN riitele Muorin kanssa, en näytä edes suuttumusta - päätin silloin kun muutin kotoa, että nyt kun asumme niin kaukana toisistamme + näemme harvoin, niin en halua pilata sitä tappelulla. Eli siis Muori se on, joka mekastaa mulle.. itse YRITÄN pysyä rauhallisena + järkevänä.]

1. Muori ei ole milloinkaan väärässä. Silloinkin kun hän on väärässä niin hän on oikeassa.
2. Muori ei anna minkään tosiasian tai toisaalta faktatiedon puutteen vaikuttaa näkemyksiinsä.
3. Muori on kärsimätön eikä jaksa kuunnella muuta kuin omaa ääntään.
4. Muori ei itse tajua sitä vahinkoa jonka hän on saanut aikaan lähimpiensä keskuudessa.

Ja nyt, jos musta tulee tuollainen niin annan luvan ampua itseni! :(

Tajusin tässä äskettäin, että Siukkuhan käyttää ihan samaa menetelmää kuin mä Muorin kanssa! :) Nimittäin juttelee merkityksettömiä, neutraaleja juttuja. ;) Muori joskus mulle kertoo Siukun juttuja ja hän kertoo paljon heidän kahdesta kissastaan ja niiden kujeista. Ihan kuten minä on Siukkukin yrittänyt kai keksiä UKKOSENJOHDATTIMEN..! Puhu kissoista + älä puhu tärkeistä asioista = ei riitaa.

Tavallaan tosi sääli ettei kumpikaan meistä Muorin tyttäristä voi uskoutua äidille edes vähimmässäkään. :( Olisi mukavaa, jos äidin kanssa voisi olla edes hiukan kaverillinenkin suhde. Ei aina vain se, että hän käyttää valtaa, ylhäältäpäin hyväksyy tai hylkää [useimmiten hylkää] tekemisemme. Juuri se haluttomuus päästää muita omalle tasolle on yksi syy siihen miksi Muori ei sitten saakaan kuulla elämästä niitä tärkeitä asioita.

8 kokonaista vuorokautta -

- - herkkuiluun! :) Kyllä se taas aika paljolta tuntuu. Olen jo vähän koettanut mietiskellä leipomista - olisikos nyt sen rahkapiirakan aika, jonka viimeksi kinukakulla korvasin? Vai kääretortunko tekisin?

Ei kommentteja: