torstai 29. lokakuuta 2009

Pakoon painavan mahan kanssa!

Valvon taas yöt, nukun päivät. Miksi rytmini aina sekoittuu? Yritän nousta kohtuuaikaisin, mutta sitten kun nousen [esim. klo 10], niin huomaankin tunnin päästä jo väsyttävän! Menen nukkuilemaan ja herään ehkä joskus klo 14.

Tuli taas järkyttävä mässäilynhalu! Eilen ja tänään sitä on ollut. Nyt laskin: on 9 täyttä vuorokautta vielä herkkuihin. Miksi lasken sitä nyt? No, Muorin kanssa puhuminen silloin sai mut kuohuksiin ja siitähän seurasi se halu paeta kaikkea! Pako onnistuu mahan ollessa painavana herkuista, silloin on turvallinen ja onnellinen olo.

Mies tekee jotain

Miehellä oli se paksusuolen tähystys tässä syksyllä! Kun on siis verta tullut SIELTÄ.. ulostaessa! Ja on ollut kipuja, yhä on! Nyt sitten hän sai aikaiseksi tilata puhelinajan työpaikkalääkärille, joka sitä juttua on hoitanut - tai pikemminkin jättänyt hoitamatta. Eihän se ole mitään hoitoa, että määrätään kortisonipohjaista rasvaa, jota ei voi käyttää pitkään sen kortisonin vuoksi. Ja muutenkin onhan se nyt kestämätön ajatus, että luonnollista asiaa varten pitäisi pepun olla täynnä jotain peräpuikkoja ja rasvoja! Ja SILTI sattuu vain!

On se hyvä, JOS tämä asia vaikka etenisi johonkin! Vaikka se tt-lääkäri on kyllä niin aikava ja saamaton ihminen, ettei varmaan mitään taas tee! Ja huikean hieno on se PALATSI, jossa tt-lääkärin vastaanotto on! On kuin kuninkaan kultainen kartano, Suklis ihan hämmentyi kun sinne miehen kerran vei. Oli akvaariot, oli pehmoiset penkit. Ja tuossa sitten tulos, ei mitään helpotusta. Moni mollaa arvauskeskusta, mutta itse menen sinne aika epäröimättä, monesti ne nuoret sijaiset nimittäin oikeasti paneutuu juttuihin, heitä vielä oma ammatti kiehtoo ja arvoitusten ratkaisu. Nuo tuollaiset paksut porvarein lääkärit vain haluaa saada rahaa! :(

Poli-tiikka

Eräs tuttuni oli viime vaaleissa Vasemmistoliiton ehdokkaana! Hämmästyin vähän kun hän pitkästä aikaa kirjoitti ja kertoi sitten muitten uutisten lomassa myös tuosta! Onhan se hienoa, vaikken olekaan varma onko vasemmistoliittolaisuus MUN vasemmistolaisuuttani. Kaipaan siitä vielä kauemmas. On kuitenkin hyvä että jotkut vielä uskoo politiikkaan, siis tuossa perinteisessä mielessä. Minä en kai oikein usko. Ellei tule Sukliksen TosiSosi-puoluetta, joka oikeasti olisi kaikkein heikoimpien asialla. Niitä nimittäin tulee jatkossa varmaan olemaan paljon enemmän, sellaista politiikkaa kun nyt tehdään!

Ei kommentteja: