torstai 18. maaliskuuta 2010

Kohtalon päivä, 8.4.!

Silloin on lääkärinaika! Varasin tänään! Siis sen patin vuoksi.. Jotenkin vähän ikävä maku jäi suuhun siitä ajanvaraajasta. Syntyi hiukan sellainen vaikutelma, kuin se ihminen olisi ollut sitä mieltä, että jos se patti ei ole KIPEÄ, niin mitäs sitä sitten lääkärille.. Nuo ajanvaraajat/hoitajat [en ole varma mikä koulutus heillä on] ovat todella erilaisia keskenään. Yksi antaa ajan nikottelematta, toinen on sitä mieltä että jos vielä henki pihisee, niin mitään lääkäriaikoja ei tarvita. Saunaa, viinaa ja tervaa vaan, hih.. :) -Itse asiassa tuo muuten voi lähitulevaisuudessa olla muutakin kuin vain vitsi, siihen malliin Suomi on hoitamassa terveydenhuoltoon liittyviä asioita..

Mies vähän päivitteli sitä että kuinka joudun odottamaan 8.4. asti, no itse tiesin siihen kyllä varautua. Kuten sanottu on ihme että yleensä sain ajan.

Olen joskus hermostuneena vitsaillut tuosta patista, että mulla on varmaan PIMPPASYÖPÄ! :) Se siis on tosissaan vitsi vaan.. huono kai.. Jos se olisi syöpä, niin jotenkin olisi niin tyypillistä mulle, että sen laji olisi tuollainen mahdollisimman nolo. Niin että kun pitäisi kertoa sukulaisille ja ystäville niin silloinkin vielä saisi hävetä. Huh..

Siivonki ohi!

Sain juuri muten siivottuakin! Se ei juuri enää rasita tai vaivaa mua, olen huomannut että sitä puuduttavuutta pääsee PAKOON! Antaa vain ajatustensa lennellä ja rutiinilla tekee siivoa samalla. Sitten yhtäkkiä huomaa, että talo onkin jo siivottu! Ja jos oikein positiiviseksi yltyy niin voi miettiä hommassa kuluneita kaloreita. ;) Se on se extra-bonus!

Pesin petauspatjan ja peitotkin. Tykkään pestä niitä usein, koska .. no, Suklis nauttii siisteydestä. :) Niiden kuivatus vaan on joskus hankalaa, kun kuivauskaapissa tila on rajallinen. Siksi ostimme jokin aika sitten sellaisen ylimääräisen kuivaustelineen. Sitä voi sitten käyttää, jos oikein on ruuhkaa kuivelikaapissa.

2 kokonaista vuorokautta enää!

Ja sitten koittaa ihana herkkuilu! Leivontasuunnitelmat on IHAN auki ja siihen on syy! Mies meni vaakaan ja K A U H I S T U I !!! Hän painaa 103. Hänestä se on ihan liikaa. mä en ole huomannut mitään erikoista, ihan samalta hän näyttää kuin ennenkin! Olen kai kertonut että hänellä on hassu tapa pitää esim. 99 kilon painoa jotenkin paljon 'parempana' kuin 101, vaikka siinä on vain 2 kiloa väliä.

Olen yrittänyt joskus sanoa miehelle, että paino voi helposti heitellä pari kiloa ihan vaikka siksikin, jos on tultu syötyä jotain nestettä kerryttävää - esim. hyvin suolaista safkaa! Itselläni kerran kuukautiset nosti painoa 3 (!!!) kiloa! Tuntuu uskomattomalta varmaan, mutta kuukkarit oli se syy, koska 'paino' lähti pois kuukautisten myötä. Mies kuitenkin aina sanoo, ettei HÄNELLÄ ole kuukautisia, ja siksi ei pitäisi painonkaan niin heitellä.

No, kuitenkin tuo kriisitilanne [miehen paino siis] on nyt vaikuttamassa leivontaan sikäli, että hän haluaa kovasti taas hillitä syömisiään, joten ehkäpä pitäisi leipoa jotain selkeästi 'mun' herkkuani. Ettei tulisi kiusausta hälle, siis ei ainakaan liian suurta kiusausta.

2 kommenttia:

Ta-Miit kirjoitti...

Älä huoli, todennäköisesti kyse on vain vaarattomasta, mutta yleisestä Bartholin kystasta (googlaa havainnollinen kuvahaku sanalla Bartholin). Hyvä kuitenkin, että käyt lääkärissä, se antaa ainakin varmistuksen ja mielenrauhan.

suklaahirviö kirjoitti...

Kiitos Ta-Miit, TAAS kerran!! En voi tajuta.. en ole koskaan kuullut tuosta(kaan) Bartholin kystasta! En tiedä miksi monet muut tuntuvat tietävän kaikesta tästä niin paljon enemmän...! :( Ei mulle tullut tuollainen mieleenkään! Olen kyllä koettanut ja koettanut miettiä mikä se patti voisi olla. Lähinnä olen roikkunut ajatuksissani finnin ja syöpäkasvaimen välillä!! :( Tyhmää!

Kiitos tosi paljon kun kerroit! Heti tuntuu paremmalta, että jos kyse sittenkin olisi tuommoisesta ihan normaalista. Ja tuo ei ole edes nolo juttu. Saa nähdä.. ainakin menen reippaammalla mielellä lekuriin. :)