torstai 30. heinäkuuta 2009

Hurmiossa, kohta kai turmiossa!

Enää 1 kokonainen vuorokausi MÄSSYYN! Jippiii! Vaikka turha kai on riemuita kun ei yhtään tiedä missä kunnossa mun suklaaraukat oikein on. :( Tämä koko koti on kuin joku hiton sauna. Uskomattoman kuuma osaakin olla, ja kostea. Ihan kuin jossain tropiikissa. Lääh! Ilmalämpöpumppuun ei edelleenkään ole varaa, ei varmaan koskaan ole, enkä muutenkaan oikein uskaltaisi siihen lähteä, kun en ole varma auttaako se PALJON. Sillä hinnalla nimittäin odottaisin siltä aika paljon!! :(

Siivonnut olen silti, vaikka onkin koti kuumankostea höyrykaappi. Kesällä varmaan kuluu enemmän kaloria siivotessa ja sehän on aina hyvä. ;)

Juttelin Äetmuorin kanssa puhelimessa tänään, 39 tuskantäyteistä minuuttia sairauksien pohdintaa ja kaikenlaista syyttelyä. Muori on muuten aika kumma siinä mielessä, että hänhän ei vävyistään pidä [olen sanonut sen ennen ja sanon taas, Muori itse sitä ei varmaan myöntäisi mutta kaikesta näkee ja kuulee, että vävyt on hänelle olleet pettymys], mutta silti hän ottaa itsestään selvänä sen, että vävyjen pitää rempata hänen asuntonsa ja tehdä siellä kaikkea työtä. Nytkin taas Muori sanoi, että 'kun tulette tänne niin miehesi PITÄÄ sitten ottaa mukaan näitä ja noita työkaluja, että laittaa sen ja tuon asian kuntoon täällä'. Ei kyse ole siitä ettenkö soisi Muorille sitä, että vävyt hälle kaikkea laittelee, mutta mua ärsyttää se, että hän MÄÄRÄÄ sen. Ei pyydä, ei kysy, vaan käskee. Eikä sittenkään millään tavalla arvosta mun miestäni eikä Siukunmies H:a. H. etenkin käy joskus sääliksi, kun Muori on häntä mullekin haukkunut. En yhtään epäile etteikö hän haukkuisi mun miestä taas Siukulle. H. sentään remontoi viime kesänä ilmaiseksi koko Muorin kylppärin uuteen uskoon.

Mutta se Muorista, tahdon mieluummin pohtia vaikka MÄSSYä, siitä ainakin tulee hyvä mieli toisin kuin puheluiden pohtimisesta.

Olen leivontajuttujen suhteen ihan jumissa! Kun en tiedä siitä rahkapiirakasta, että tekisinkö sen vai en. :( Vai pitäisikö tehdä mustikka-valkosuklaajuustokakkua? Sellaisen saisi aika helposti kasaan muuntelemalla vähän sitä mansikka-valkosuklaajuustiksen ohjetta, jota yleensä käytän. Kyllä on nyt hankalaa päätöksenteko! Koko pellillistä en ainakaan viitsisi ehkä tehdä rahkista, koska se voi olla aika iso satsi sittenkin. Sitä ohjetta pitää joko pienentää, tai sitten täytyypi jättää kokonaan se suunnitelmista pois. Mustikkavalkosuklaa-juustis olisi varmaan ihanaa.. mutta saa nyt nähdä!

Ei kommentteja: