keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Kilpurat

Tällä nimellä kutsun uusia Tarjoustalo-rintsikoitani. :) Toisia niistä, siis. Toiset on ihan vaan rintsit. Ne toiset oli siis A-kuppia.. nämä kilpurat on B-kuppia. Halusin nimittäin kahdet ja erilaiset.. ja toisissa oli B pienin kuppelikoko. Se oli siis pakko ottaa!

Nämä on hyvät rintsikat. Kilpuroiksi ne tekee se muoto, jonka ne rintavarustuksille antaa. Mies kommentoi jo, että vähän kuuskytlukarit. Eli siis rintavarustus muotoutuu hiukan jätskitötterön ja sulkapallon välimuotoa muistuttavaksi, terhakaksi kuin 17-vuotiaan neidon [pilvissä piian nännit], mutta myös - no, hitusen oudoksi! Silti, ihan kivasti tukea antavat. Ja ehkä se kilpuramaisuus tulee siitä kun ne on hitusen liian suuret. Niihin jää ina tyhjää tilaa, joka sitten muodostaa kuin 'hyppyrin' [pilvissä piian..-ilmiön].

Tarjoustalosta tulee oikeasti rintsikoitten shoppailupaikkani numero yksi. On tuolla kunnan keskustassa kyllä Valintatalo.. eli se olisi lähempänä.. Mutta en ole heidän tissivaljaidensa tilannetta tarkannut.

Miesten elämä on helppoa, kun ei heidän tarvitse muuta kuin ostaa alkkareita. Vaikka on jotkut niidenkin suhteen nirsoja. Esimerkiksi mun mies on! Hän ei siedä alkkareita, joissa on verhoamaton kuminauha vyötäröllä! Se kai kutittaa häntä. Kumppari pitää olla päällystetty jollain kankaalla. Ja kyllä minä sitä tajuan, kun omakin ihoni on suoralle kumikosketukselle vähän herkkä! Sitten miehellä on sekin, ettei hän pidä löysälahkeisista boksereista! Aluhousun on istuttava hyvin, oltava tiukka ja napakka. Ja mieluiten mahdollisimman täyttä luonnonkuitua, esim. puuvillaa. Sitä tajuan tosi hyvin.. Mullakin on se, että viihdyn parhaiten puuvillaisissa alusvatteissa. Saa tietty jotain elastaania olla muutama prosentti, mutta en kyllä mitään täysin keinokuituisia välttämättä enää käyttäisi. Hiostavat ja ärsyttävät.

Muutenkin olen alkkarimaussani aika käytännöllinen. En enää oikein mitään satiinihetaileita ja pitsiunelmia käytä.. Tykkään alkkareista, joissa on kunnollinen leveä haarakiila, ja saa sivusaumakin olla reilun pitkä. Hipster on ihan hyvä malli mulle. Joskus nuorempana käytin ajoittain jotain stringejä ja semmoisia.. nyt en enää viitsisi. Enkä totta puhuen KOSKAAN tuntenut oloani MUKAVAKSI niissä. Kai koska en aidosti käyttänyt niitä ITSENI vuoksi. Ne oli rekvisiittaa.

Miksi minä nyt alkkareista paasaan? Kumma juttu!

Kotinsa vanki

Meillä on taas autoahdistuksia!! Mies on hankkimassa mun romurautaani uutta turvavyön lukkoa ajajan paikalle [tähän asti olen siis joutunut käyttämään sitä pelkääjän paikan vyölukkoa, kun se ajajan puoleinen ei toimi]. Hehe, hänelle taisi yksi päivä olla liikaa, kun joutui räpläämään sen vyön kanssa.. ;) Mies nimittäin käyttää nyt mun ajokkia, koska HÄNENKIN autonsa on ROMU!

Miehen autossa onkin vähän vakava vika. Se pitää viedä korjaajalle hitsattavaksi, koska siitä voi muuten kesken ajon irrota PYÖRÄ!! Eli turvallisuusriski on aika järkyttävä. Kaara viedään varikolle tuossa loppuviikosta. Sitten ensi viikolla se on jossain vaiheessa valmis. Siihen asti saa mies painaa mun autolla menemään. ;) Ja varmaan häntä hävettää koska se on ikivanha ja sotkuinenkin. :) Hihii, ruostettakin on!

Mulla on sellainen olo kuin olisin kodin vanki. Auto on liikkumiseen täällä aika ehdoton. Pääsisin tietty Isoon Kaupunkiinkin bussilla, mutta ei niitä niin usein mene, että voisin noin vain mennä pysäkille varmana siitä, että pian joku auto siitä ohi menee. On se aina melkoinen projekti, kun lähtee hommautumaan Isoon Kaupunkiin sillä viisiin.

Nyt vaan pelkään sitä, että mun ajokkini sanoo myös työsopimuksensa irti nyt tänä aikana kun mies on sen varassa! :( Sitten me vasta ihmeessä oltaisiinkin. Miehen työmatka ei ainakaan bussilla suju, koska se vaatisi sitten bussinvaihtoakin ja luoja ties miten SE onnistuu joskus ennen kello 8 aamulla! :( Periaatteessa tietty on vaan ajan kysymys koska mun autoni LAUKEAA, koska se on oikeasti vanha [vuosimalli -88, krääääh!] ja siinäkin on kaikkia vikoja. Mutta toivotaan, että se nyt muutaman päivän jaksaa. ;) Tuntuu joskus kuin meillä olisi jatkuvasti joku auto telakalla! :(

Jotenkin aika rankka ajatus, että kummityttömme [15 v.] on nuorempi kuin automme! Mutta viis siitä iästä, kunhan toimii.

Himoton

Ei ainakaan vielä ole ollut mitään herkkuhimoja. Vielä on herkkuilusta niin lyhyt aika.. ei ole ehtinyt kaipailemaan. Mietin pitäisikö seuraavassa possuilussa maistaa Maraboun Digestive-suklaata, keksin ja maitosuklaan yhdistelmää siis? Joku sitä kovin kehui. Epäröin, koska maraboun maitosuklaati on mun mielestä himpun verran liian imelää! Fazerin on parempaa siinä mielessä. Ja Maraboun Digestivessä keksit on jonain 'palloina'.. pidän ehkä enemmän rouheesta, niinkuin se on Fazun keksicrisp-suklaassa. Mutta en kai saa rauhaa ennen kuin MAISTAN tuota länsinaapurin versiota..

Ei kommentteja: