tiistai 14. heinäkuuta 2009

Seksielämän hidas kuolema?

Mietin, onko nyt seksielämä näivettymässä. Tai TUHOUTUUKO se! Siitä lähtien kun mies silloin kerran sanoi, että tuoksahdan pissalta, on ollut vaikea enää päästä kunnolla sisään 'tunnelmaan'. Ajattelen vain sitä, että haisenko. :( Minä olen ihmeellinen neurootikko. Kai se on selvä, että näin paljon juova [litratolkulla menee nesteitä] myös pissaa usein, enhän mä umpinainen ole, joten saattaa joskus tosi harvoin olla niin, että käy joku tuollainen juttu. Silti - on vaikea antaa itselle anteeksi. Naiselle tuollainen on aika kova isku! Voi siitä leikkiä laskea, olen laskenutkin, mutta syvällä sisimmässä jäytää..! Kuvittelin päässeeni tuosta yli, mutta ei!

Samapa tuo.. mutta olisihan se tietysti mukavaa olla todella seksikäskin, kun parisuhteessa kuitenkin on. Pissasta tulee mieleen VANHUKSET, tena-vaipat ja kaikki sellainen. Tai sitten ihan pienet lapset. Kumpikaan näistä ei ole kovin seksikäs ajatuksena.

Joku läskipää tietysti kysyisi, että miksi juot niin paljon. No niin, katsotaas:
1. Valkoisen ja vihreän teen antioksidanteista ei kai tarvitse luentoa pitää - siinä yksi syy runsaaseen teenkittaamiseeni.
2. Juominen vilkastuttaa aineenvaihduntaa.
2. Juominen kirkastaa ihoa.
3. Juominen ehkäisee ummetusta.
4. Juominen pitää nälän kaukana.
5. Juominen suojaa suonenvedoilta.
Näiden plussien lisäksi on sitten se yksi miinus, eli se YKSI KERTA kun tuoksahdin pissalta! Miehen libiiiidoon se ei muuten ole vaikuttanut, itse siitä skitsoan taas aitoon oikeaan Suklis-tyyliin!

Oikeastaan on hassua kun alapäässä on seksielimet ja pissa- ja kakkaelimet niin lähellä toisiaan, mutta sitä tietoa ei saisi olla, siitä ei saisi puhua - paitsi tietty jotkut uber-perverssit - ettei tunnelmat latistu. Olisipa paljon hygieenisempää, jos sukuelin olisi jossain olkapäässä esimerkiksi. :)

Hirviö päiviä laskee..

.. kokonaisia vuorokausia on enää 4! Nyt alkaa jo tapahtua se tuttu ilmiö - lässähtäminen. Ei oikein enää innostu herkuista. Viime viikolla oli tilanne toinen. Silti uskon nyt tällä kertaa ostavani kaiken sen, mistä olen puhunut. Ihan siksi koska joudun tulikokeeseen eli siihen hääjuhlaan ihmisiä kohtaamaan ja mulla on yleensä ollut tapana palkita itseni jollain extralla sellaisten jälkeen.

5 kommenttia:

Peikkonen kirjoitti...

(Sori nyt jos tuppaudun jotenkin, blogilistalta tänne ekaa kertaa hyppäsin.)
Jos juo paljon, on pissa laimeampaa, eli haisuttaakin vähemmän. Joskus vaan on sellaiset olosuhteet poimujen suojassa, että kerääntyy/kehittyy hajua (ihan niinkuin miehilläkin!). Oletko kokeillut vessassa käydessä huuhtaista käsisuihkulla tai pyyhkiä kostutetulla paperilla? Sitä ei tietysti joka käynnillä kannata tehdä (ainakaan suihkulla), mutta jos on tilanne mahdollisesti tulossa... Ymmärrän kyllä että skitsoat, sitä on tosi haavoittuvainen seksin aikana.

lupiini kirjoitti...

Ettei kyse olisi mielipidelääkkeistä (oon oppinut k.o. hauskan termin Minhin haarakonttorista :), nehän laskee libidoa kyllä aika reippaasti? Itse söin cipramilia kymmenisen vuotta sitten noin vuoden ajan, ja ainakin ekat puoli vuotta olin samaan aikaan tosi promiskuiteettinen mut en tykännyt varsinaisesta actionista hittoakaan. Puhutaanhan orgasmivaikeuksistakin noiden tiettyjen serotoniinilääkkeiden yhteydessä. Ainakin omalla kohdalla se oli oire, joka katosi vähitellen. Tietty pitkässä parisuhteessa sexualiteettielämällä on riskinsä väljähtyä, oon ainakin itse huomannut että seksiä ei kannata jättää sujumaan "omalla painollaan", koska erilaiset stressitilanteet ja huolet ja surut latistaa hommaa tehokkaasti. Että sitä liekkiä pitää erikseen vaalia.

Tää on ihan mun oma juttu tää, eikä päde kaikkiin, mut itse ajattelen, että seksi on vähän kuten liikunta: vaikka se ei aina etukäteen niin huvittaisi, sitä ei yleensä kadu jälkeenpäin vaan on iloinen ruvettuaan HOMMIIN. Ja sillä, että joskus lähtee messiin ilman kauhean suurta paloa ja silti huomaa, että täähän oli kivaa, saa myös hyvin pois niitä neuroottisia keloja, joita seksiin saattaa helposti alkaa liittyä, etenkin jos seksinharrastamisvälit kasvavat.

Seksi on mielenkiintoinen aihe, meitsi aina tarttuu siihen :)

suklaahirviö kirjoitti...

Kiitos teille kommenteista! On kiva, ettei tarvitse yksinään skitsota näistä!

Peikkonen: niin, totta on että kun paljon juo, niin ei pissa haise väkevälle. Se on totta, ja oli totta myös tuossa aika kauheassa tapauksessa [siis siinä kun haisin]. Mies sanoi, että sellainen "lievä pissan tuoksahdus". Kyllä yleensä aika usein käytänkin tuota käsisuihkujuttua, mutta jostain syystä juuri sinä iltana en sitten ollut! :( Krääääh!

lupiini: juuh, siis kyllä mullakin nuo SSRI-lääkkeet vie libidon aika tehokkaasti. Orgasmin kyllä pystyy saamaan, mutta lääkityksen alkuvaiheessa muuten EI! Vasta nyt, kun on pitempään ollut, niin pystyy. Mutta toisaalta halutkin ovat vähäisemmät. Kyllä se siis vaikuttelee.. Pitää joskus oikein 'RYHTYÄ' seksille, eli vähän niin kuin 'potkia' itsensä käyntiin. :) Hassua!

Minä olen samaa mieltä tuosta, että kannattaa vaan alkaa.. vaikka tuntuisikin juuri silloin olevan halu laiskalla päällä.. se voi siitä herätä! Ja SSRI-lääkkeen kanssa juuri se on se kompastuskivi - eli sitä ENSIHALUA ei ole.. sen joutuu houkuttamaan esiin.

Niin nuo neuroottiset kelamiset ovat vähän outo juttu. Olen miettinyt että pääsenkö KOSKAAN eroon siitä pissakommentista. Se on tyhmää ja tiedän sen, mutta jotenkin vaan.. hmm hmm.. Mies-parka ei varmaan tiedä millaisen kahjon kanssa elää, ei mitään voi sanoa ilman että mä kiipeilen seinille. :)

suklaahirviö kirjoitti...

Lisään vielä, että on todella OMITUISTA multa skitsota tuosta seksi & pissa-aiheesta, varsinkin kun mies on aika läheltä kerran todistanut jopa oksentamistani [tosin se ei tietystikään liittynyt mitenkään seksiin]. Luulisi että se olisi jo melkoinen törmäyskurssi karuun todellisuuteen..

Peikkonen kirjoitti...

Kyllähän ne SSRI:t vaikuttaa, itse vaan aloittaessa totesin, että eipä masentuneenakaan hirveesti kiinnosta :D Eipä ollut silloin miestäkään... Siksi kai me niitä lääkkeitä syödään, että aivot kelaa liikaa pieniä juttuja. Parhaiten tuosta varmaan pääsis yli, jos sais puhuttua partnerin kanssa, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. Jatkakaa vaan käyntiin potkimista, sitä se varmasti useilla "normaaleilla" pareillakin välillä vaatii, että seksielämä ei lopahda.