keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Suklis yössä puhuu, pöllön lailla huhuu!

Olin siellä terveysarvauskeskuksessa! Sairaahoitaja huuhteli molemmat korvat ja se AUTTOI! Enää ei ole vasen lukossa.. eikä tietty oikeakaan, kun sekin huuhtelun sai! :) Karmeaa mitä korvassa voikaan olla, mun tapauksessa korvatavara oli painanut tärykalvoa! Ja siksi oli sitten kaikkea vaivaa! Onneksi menin siis sinne, vaikka ensin epäröin..

Korvaan ei muuten saisi tunkea mitään pumpulipuikkoja, ei koskaan! Niin sanoi sh. Itse olen niin tehnyt. Ja mies myös! Mutta se on paha juttu, siitä korvalääkärit kuulemma vimmastuvat. Korvaan ei saisi työntää mitään pikkusormea pitempää tai ohuempaa, tai yleensä mitään.

Mun korva kaiken muun lisäksi punoitti. [Saattaa kyllä johtua mun yrittämistä 'kotikonsteista' ongelman ratkaisemiseksi!] ja jos se ei mene nyt ohi, tai jos särkee, niin sitten on mentävä lääkärille ihan. :( Toivotaan, ettei niin käy!

Vähän harmitti vaan kun aika sh:lle oli 12:30 ja pääsin sinne vasta 13:30. Tunnin oli myöhässä! Katselin siinä sitten kaikkea odotushuoneen töllöttimestä tulevaa soopaa. Oli esim. yksi brittiläinen koulumaailmaan sijoittuva sarja, jossa jonkun koulun rehtori [nainen] paljastui ex-ilotytöksi! Siis katujen ammattilaiseksi. No olihan! Sitten ne kaikki sen koulun oppilaat tietty alkoivat miettiä että oliko reksi ollut 'pornoleffassa'. :( Vähän tympeää! Joku ihme mies oli tullut sinne koululle ja JULKISESTI herjannut sitä reksiä.. kertonut sen menneisyydestä.. ja reksi piti liikuttavan puheen ja sanoi katutyttöaikansa olleen elämänsä kurjinta aikaa + että se oli kaukana menneisyydessä. Mutta teinit ei kai oikein osaa nähdä tuommoista asiaa oikeissa mittasuhteissa!

Tämmöistä kaikkea sitä näkee, kun käy terveyskeskuksessa. ;) Normaalisti en katso semmoista ohjelmaa.. En oikeastaan välitä näistä lakitoimistoihin/sairaaloihin/kouluihin sijoittuvista sarjoista! Pidän enemmän CSI-jutuista. Mutta kaikista poliisisarjoista en silti pidä!

Suomalaista rehtoria olisi vaikea kuvitella ilolintuna. ;) Ilolinnun asiakkaana toisaalta voisi kuvitella helpostikin. Moni rehtorihan on vähän semmoinen.. Käyttävät vanhan mallisia pukuja, ovat kaljuja ja tuhteja.. eli eivät ehkä ihan naisten suursuosikkeja treffimarkkinoilla.

Muistan lapsuudesta kun luin jostain kirjasta ilmauksen ilotyttö. Kysyin Muorilta mitä se tarkoittaa ja hän nolostui ja veivasi jotain juttua siitä kuinka se on nainen joka tapaa ihmisiä viihdyttääkseen niitä. ;) No on se tietysti yksi tapa ilmaista asia!

On kyllä helpotus voida puhua taas normaalisti, ettei päässä kaiu! Ja ettei tarvitse koko ajan hokea mitä mitä, kun mies sanoo jotain! :)

2 kokonaista vuorokautta..

.. ja vedän hirviöyden päälleni kuin samettiviitan! Samettiviitan, jossa on kissankynnet toisella puolella.. satuttaen mua SYVÄLTÄ.. mutta pinnalta katsoen se on niin pehmoinen..

En ole vielä päättänyt mitä leivon. Se rahkapiirakka saattaa olla hyvä mahdollisuus, kun sitä voisi sitten pakastaa ja tarjota maanantainakin. Mutta.. on siinä ne ongelmansakin.

Koti on kuuma kuin PÄTSI ja se ärsyttää! Saas nähdä missä kunnossa on mun Pigall-patukka ja muut kaikki suklaatit. Tänään aloin oikein toivoa että lämpötila ulkona romahtaisi ja olisi jotain 10 tai 15 astetta. :( Hullu toive, kun itse pidän lämmöstä. Mutta suklaahirviö minussa sen ajatteli! Suklaita miettien!

2 kommenttia:

anette kirjoitti...

Oon kylllä ihan eri mieltä tosta pumpulipuikkoasiasta! Ite oon käyttäny jo monta vuotta joka ilta eikä ikinä oo korvat ollu lukossa eikä muutenkaan mitään ollu, on jopa kehuttu terveyskeskuksella kuinka puhtaat korvat mulla on, joskus kun niitä jossain tarkastuksessa tms on tähystetty. :D Mut sit esim poikaystävä ei käytä melkein koskaan pumpulipuikkoja (vaikka oon yrittäny saada sitä käyttään..) ja sillä on ollu kans korvat lukossa ja ne näyttää muutenkin joskus aika kamalalta sisäpuolelta ja se puikko varsinkin sitte joskus kun se sen sinne laittaa..

Musta tuntuu että tossa on kyse ihan tekniikasta. Ite teen aina niin että laitan sen puikon sinne korvaan niinku yläkautta ja "kaivan" sitte niinku alhaalta. Jos tajusit. :D Jos vaan tunkee sen sinne ja takas niin sillonhan sitä vaikkua just tunkee enemmän sinne sisäänpäin.. Tällee oon ite aatellu. :D

Sori tää hirvee avautuminen, oon ennenkin kuullu tosta, kun sijaisäidille on sanottu kerran kun sekin kävi "avauttamassa" korvansa ja ärsytti jo sillon toi juttu. :D

suklaahirviö kirjoitti...

Kiitos kommentista! Ja muuten, viimeksi kun luin blogiasi niin sinulla olikin siinä ihana Myyn kuva. :)

Juuh, tuo vanupuikko asia on vähän ihmeellinen! :( Itse olen vuosikaudet vanupuikottanut korvia, eikä siitä ole koskaan mitään pahaa tullut. Mieskin tekee niin ja aikoo jatkossakin tehdä, vaikka siis se sh sanoi, ettei saa, ei koskaan eikä milloinkaan! :(

Itse en tiedä jatkanko vanupuikotusta, nyt olen vähän säikähtynyt kun se korva tosiaan PUNOITTIKIN ja ajattelin ainakin joksikin aikaa jättää sen rauhaan kokonaan. Pelkään tulehdusta ja ärtyy se siitä jos sitä soklaa juuri NYT. ;) Hetken päästä voi taas olla vanhat kujeet. :)

Olisi kätevää jos markkinoilla olisi joku lusikkamainen vanupuikko. Tai joku vähän virkkuukoukun mallinen siitä kärjestä. Pitäiskös tehdä addressi sellaisen saamiseksi, hehe. :)