tiistai 7. lokakuuta 2008

Kuka ja miksi?

Saanko esitellä itseni: olen suklaahirviö. Suurimman osan aikaa elän normaalina ihmisenä, mutta kaksi kertaa kuukaudessa Repeän. Silloin on MÄSSYN aika ja siihen kuuluu useimmiten leipomista, herkkujen ja suklaiden nautiskelua, hyvän ruoan vetämistä ja kaiken kaikkiaan irroittelua vatsanpalvonnan parissa. Pelkkä suklaa ei siis riitä, vaikka onkin intohimoni numero 1.

MÄSSYni ovat tarkkaan määriteltyjä ja useimmiten lasken päiviä niihin. Nytkin lasken: on tiistai, joten enää 4 kokonaista vuorokautta juhlahetkeen. Aloitan mässäilyn aina kello 00:00 yöllä, joten viikonloppuunhan se ajoittuu. Lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä pamahtaa siis.

Ja kyllä, minulla on syömishäiriödiagnoosi eräästä maamme yliopistollisesta keskussairaalasta. Sontajaakot antoivat sen minulle, vaikka en sitä totisesti pyytänyt. Vieläkin olen sitä mieltä, että henkilökunta siellä sortui raskaaseen liioitteluun ja esimerkiksi kyselykaavakkeeni väärintulkintaan. En nimittäin koe itseäni yhtään sairaaksi.

Olen naimisissa, siis varattu. :) Ja asun maaseudulla. Minulla on ollut masennusta ja olen siihen syönyt lääkettä, mutta lopetin ne itse vähän aikaa sitten.

Tämä blogini tulee päivittymään aina silloin tällöin. Mässäilen 2 x kuussa, kuten jo sanoinkin. Saatanpa blogata mässäilyn aikana ja myös silloin, kun kaipuu herkkuihin on suuri. Tai jos raivostuttaa Fazerin tupelointi ja Pandan sähläys.

1 kommentti:

Evelina kirjoitti...

täällä myös! siis suklaa ja herkkuhirviö. :D kuka ei olis?