torstai 9. lokakuuta 2008

Ostoksilla

Olin K-kaupassa tänään. Hyllyssä oli vielä jokunen Milkan chocolate dessert-levy ja ostin niitä kaksi. Ja sitten Milkan sellaisen caramel-levyn myös.

Oikeastaan minun piti mennä kauppaan ostamaan ihan vain perunaa ja lanttua, jotka olivat lopussa. Niitä kun tarvitsin oikeasti ruoanlaittoon. Sitten kuitenkin aloin säätää ja sählätä ja ostella juttuja MÄSSYÄ varten.

Ostin ne Milka-levyt ja sitten Mars delight-uutuusmakupatukan. Pidin siitä, kun maistoin pari viikkoa sitten, nam! Uudessa reseptissä on enemmän toffeeta, joten sopii minulle erittäin hyvin. Jäätelöhyllyllä sekosin ja ostin wanhan ajan vanilja-puffetteja muutaman ja sitten Pirkan keksi-kinuskikeikaus-jäätelöä. Tämä siitä huolimatta, että tuo jäätelö kaivertaa melkoisen loven lompakkoon - puolen litran paketti maksaa yli 4 euroa.

Nolotti mielettömästi antaa ostoskuitti miehelle tänään. Mies haluaa aina kuitit, koska hän pitää tietokoneella kirjaa menoistamme. Usein hän myös kommentoi ostoksia. Kysyin häneltä tänään halveksiiko hän minua MÄSSYJEN takia. Mies sanoi, että ei todellakaan. Hän väittää minun syövän ihan liian vähän normaaleina päivinä ja on huolissaan. Mutta aiheeton on huoli, omasta mielestäni ainakin olen aika ehtoisa emäntä.

Yhdessä vaiheessa salasin MÄSSYT mieheltä mahdollisuuksien mukaan. Saatoin ostaa esim. jättisuuren suklaatirasian ja kätkeä sen vaatekaappiin. En siksi, ettenkö olisi halunnut jakaa sitä miehen kanssa (tosin vaikeaa se on, kun mies ei oikein suklaasta välitä!), vaan siksi koska häpesin. Kerran söin 800 gramman jonkun tanskalaisen rasian yhden viikonlopun aikana. Ja päädyin ripulille, anteeksi vain jos sen sanominen loukkaa jonkun herkkää mieltä.

Joskus miestä huvittaa kyllä se valtava määrä namia, minkä aina MÄSSYYN ostan. Useimmiten en edes sitten jaksa kaikkea, vaan kaappien pohjalle jää jämiä.. Silmät vetävät enemmän kuin vatsa, sehän on vanha tarina! Tänäänkin täytyi oikein varautua myös suolaisenhimoon ostamalla 2 suurta pussillista sipsiä.

Ei kommentteja: