sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Tuomiot on julistettu

Virolaiset ovat pilanneet maitorahkan! MÄSSY on siis päällä ja noita edellisen jutun kuvassa olevia rahkapatukoita maistettu.

Suklaahirviö on rahkahullu ja fanittaa kaikkea rahkaista - normaalisti. Mutta nuo patukat ovat yksinkertaisesti liian pahoja ollakseen totta! Rahkapatukkaa verhoaa ohut, tummasta suklaasta oleva kuori. Se on todellakin ohut - vastaa jotain neekerinsuukossa olevaa kuorta. Mutta tässä on omituisuus, nimittäin se suklaa ei maistu suklaalta. Vaikea sanoa miltä. Jotain ihan outoa.. Rahka sisällä on kuivaa ja todella, todella hapanta. Tekisi mieli huikata etelänaapuriin, että hei kuulkaas, sokeri on keksitty! Patukoissa mainostetaan vaniljan makua - missähän sitä mahtoi olla? Ei ainakaan sitä maistanut tämän hirviön suu. En ikinä osta noita toiste! Ja jäävät syömättä ne, jotka jo ostin kiihkossani. Roskiksen jumalalle ne uhraan.

Kouluarvosanalla nelosesta kymppiin nuo rahkapatukat ovat neloskamaa! Käyttövinkki: jos saat vieraita joita vihaat, niin tarjoapa näitä. Kosto elää!

Milkan caramel sen sijaan oli täydellisyyttä hipova makukokemus. Täyte oli pehmeää, mutta ei valuvaa. Karamellistä, mutta ei ylettömän imelää. Milka osaa! Eli mikään dovepatukkamainen juttu tämä levy ei ole, täyte on paksumpaa tavaraa, eikä niin venyvän tahmeaa. Kouluarvosanalla antaisin täyden kympin!

Muuten näin MÄSSYni menee normaaliin tapaan. Tänä aamuna luulin oikeasti kuolevani, vatsa olikin niin kipeä. Oli siinä ja siinä etten soittanut lääkäriin. Noloa mutta totta. Tyydyin nyt makaamaan sängyllä polvet koukussa selälläni. Sen konstin jo lapsena opin, että pitäisi auttaa mahakipuun. En tiedä auttoiko se vai menikö kipu ohi itsekseen. Joskus tajuan selvästi sen, etten oikeastaan voi jatkaa näin. On hiukan älytöntä elää pari viikkoa kuin munkki luostarissa ja minimikaloreilla ja sitten repäistä näin, vaihtaa ruokavalio äkisti mitä rasvaisimpaan ja raskaimpaan. Tänä aamuna mietin, että se voi oikeasti olla vaarallista.

Mutta huoli ja murhe pois - on MÄSSYviikonloppu, kannat kattoon!

Ei kommentteja: