perjantai 10. huhtikuuta 2009

Jäätelöhamsteri

Jos en jo bloggaisi suklaahirviön nimellä, niin varmaan pitäisi ottaa nimeksi jäätelöhamsteri! Semmoinen nimittäin olen myös! Tänään pistin miehen menemään kauppaan ja ostamaan Daim-jäätelön [perusherkkua MÄSSYssä] lisäksi Rainbown Caramel-jädepaketin ja Mövenpickin hedelmäsorbettiboksin! Sillä lailla! No, en edes kuvittele vetäväni sitä kaikkea nyt seuraavassa herkkuilussa, vaan melko varmasti Caramelia ja Mövenpickiä jää vielä seuraavaksi kerraksikin. Mutta Daim-jäden me melko varmasti syömme heti. Meillä se menee ihan yhdellä kertaa, minä otan puolet ja mies puolet. 50/50! :) Avioliitossahan on tärkeää tasapuolisuus, oikeudenmukaisuus, jakaminen.. hehe hehe!

Nyt alkaa sitten jo kaikki paikat olla piukassa kaikkea namia. Äetmuori muisti meitä laittamalla muutaman Mars-munan yms. Ne ovat samaa suklaata kuin Mars-patukassa, mutta vain munan muodossa. Kiinteitä siis, ei mitään ylläripylläreitä. :) En ole niitä vielä kertaakaan maistanut, mutta Mars on ihan hyvää kyllä, joten varmaan on munamuotoisenakin maistuvaa.

Mies sai sitten ostaa mulle marmeladiakin .. CandyKing-laarista! Oikein laitoin lappuun, että minkä VÄRISIÄKIN niiden marmelopallojen on oltava. :) Kas kun Suklis ei sitruunamausta niin välitä. Lilat ja punaiset on parhaita, oranssi menettelee. Mutta EI keltaista! Se on niin tarkkaa. Niin ja Dallaspitkonkin sai mies kiikuttaa kotiin.

Juuri tuossa tein pikku inventaariota pakastimessa ja huomasin siellä olevan vielä pienen pätkän sitä Pirkan herkullista kääristä, sitä vaaleaa jossa on joku kaakaokreemi täytteenä. Namskis ja maiskis. Katsotaan pääsenkö nyt tekemään siitä[kin] lopun.

Ja pyykkikone sen kun laulaa! Nyt onkin jo kolmas koneellinen menossa tänä pänä. Minua joskus ärsyttää se, kun mies on tajuttoman tarkka siitä, että kirjopyykki pitää jaotella hurjan moneen eri ryhmään. En nyt muutenkaan pese sinistä ja punaista yhdessä, mutta en tajua miksi nyt ei voisi 30 asteessa pestä moneen kertaan pestyjä vihreitä, sinisiä ja keltaisia yhdessä. Mulla keltainen on vähän semmoinen väri, että joskus pesen sen punaisten kanssa ja joskus sinisten. Mies aina äkisee, jos on keltainen ja sininen ollut yhdessä. Mutta muuten ei meillä varmaan koskaan pestäisi keltaisia, jos en laittaisi niitä muiden [yhä vajaiden, huom!!] koneellisten joukkoon. Violetin eri sävyt on muuten myös sellaisia, joista me miehen kanssa joskus taitetaan peistä. Toinen sanoo että ne on pestävä sinisen kanssa, toinen kannattaa punaista. On tämä vaikeaa. ;) No onneksi ei sen vakavampia riidan aiheita ole.

Valkoinen vaara!

Keväisin naistenlehdet usein alkaa sen valkoisista vaatteista rummuttamisen. Mies toi mulle Ilonan tänään [kun pyysin!] ja siinäkin oli taas kerran sitä valkoisten farkkujen ylistyslaulua! Ja 'pieni valkoinen mekko' [vrt. little black dress] yms. yms. Voi että jos olisin vielä vaikka 5 vuotta nuorempi niin menisin halpaan. Mutta niin monet valkoiset housut olen jättänyt käyttämättä, että tiedän jo paremmin! Onko ne sitten kivat siellä komerossa, siellä niitä voi ihastella. Päälle jos vedät, niin ne ovat LIKAISET, tahraiset ja töhryiset alta aikayksikön. Joka ainoa likaspotti näkyy armottomasti. Mitään et voi tehdä, missään et voi istua, ainainen huoli ja murhe. Ei kiitos valkoista mulle! Ei siis sen ihanan polvipituisen hihattoman mekkoni lisäksi, jota oikeasti KÄYTÄN.

Toinen hauska juttu on se että nyt tunnen itseni riittävän hyvin etten mene pitkien mekkojen tarjoamaan lankaan! Telkkussakin mainostetaan niitä, joku blondi on maxipituisessa mekossa ja mekko on upea, isoja näyttäviä kuvioita. Juuh, jonkun 180 senttisen mallin päällä. Nyt tiedän jo tarpeeksi tajutakseni että jos mun kokoinen pieni nainen vetää semmoisen päälleen, niin ei hyvältä näytä. Eikä TUNNU - niiden helmojen kanssa on ihmeessä. Olen huomannut että oikeastaan ainoat mekot joita KÄYTÄN ovat joko polvi- tai minimittaisia. Pitkät mekot on sellaisia, että joka kevät tulee hinku ostaa - mutta sitten sitä tajuaa, etteivät nämä ole minun juttuni. Ne voivat olla jonkun muun juttu, mutta ei minun. Kun autoilee niin pitkät helmat ei ole käytännölliset. Pyöräilystä nyt puhumattakaan.

1 kokonainen vuorokausi - -

-- - ja suklaahirviö alias jäätelöhamsteri on työssä! Leuat jauhaa.. Hmmh, unohtui muuten sittenkin jotain, piti käydä apteekissa ja ostaa Pepcid Duo'a [=närästyslääke!]. Yksi miehen työkaveri vannoo sen nimiin, sanoo Rennien olevan ihan harrastelijoita varten, Pepcid Duo sen sijaan on tosi tavaraa!

Ei kommentteja: