torstai 2. huhtikuuta 2009

Raiskailua

Äetmuori aikoinaan paheksui Ukkia [Isukin isää siis], koska Ukki tilasi Alibia. Siis sitä rikoslehteä! Sitten niitä alibeja oli aina kesämöksälläkin, Ukki toi kai ne vanhat sinne. Usein kun menimme saunaan, niin saunan penkin alla olevat alibit kului käsissä ennen löylyyn menoa. :) Vaikka Äetmuori kyllä yritti estellä meitä lapsia lukemasta sitä "roskaa". Muorin mielestä alibit oli tosi mauttomia ja sopimattomia, häntä ne ällöttivät. Mutta HÄNKIN luki niitä! :) Kuulin itse kun hän keskusteli Mummon [Isukin äiti] kanssa joistain niistä jutuista, joita alipeissa oli ollut.

Minä en tiedä miksi Muorista alibit olivat roskaa, mutta hänen omat lehtensä eivät olleet. Muori luki naistenlehtiä, eevaa ja annaa ja menaisia. Ja sitten joskus seuraa ja apua, jos käsiin semmoista sai. Onhan nekin tavallaan kai roskaa?

Muorille alibit oli kai lisää vettä myllyyn RAISKAUS-asioissa. Muori nimittäin tykkäsi ja tykkää yhä keskustella raiskauksista, kuinka raakoja onkaan tapahtunut ja kuinka lapsiakin jo ja niin edelleen. Mummo oli usein mukana taivastelemassa. Muori ja Mummo saattoivat katsella mua kun leikin jollain barbilla siellä möksällä ja sanoa, ajattele että jo TUON ikäisiäkin..! Raiskataan, siis.

Mulle nuo RAISKAUS-asiat vaikutti niin, että joskus aika pienenä kuvittelin ihan oikeasti seksin [yhdynnän siis] olevan nimeltään raiskailua. Puhuin ihan sillä lailla, että "sitten se mies ja nainen raiskaili". Yhdyntää sanana en jotenkin tajunnut, mun mielestä siitä tuli mieleen joku liitoshomma, joku sellainen miesten tekemä remonttihomma tai auton korjaus, johtojen liittäminen tms. Mulle seksi siis oli raiskailua. Kunnes sain parempaa tietoa.

Olihan niissä alipeissa joskus aika hurjia juttuja! Jotkut niistä on säilynyt muistossa tähän asti. Olisiko kerran ollut yksi raiskaus, jossa mies olisi käyttänyt sammunutta naista hyväkseen ja tehnyt niin pahasti, että nainen joutui käyttämään siitä lähtien avannepussia. :( Eli siis tuossa oli anaaliraiskaus kyseessä ja naisen peräsuolta kai oli pahoinpidelty aika paljon. :( Semmoisen luin. Sitten oli joku raiskaustapaus, jossa bussikuski (!) oli raiskannut yksin bussissa ainoana matkustajana olleen naisen! Muistan nämä jutut vieläkin, niistä on tosiaan kyllä piiiiiitkä aika!

Pari aika kauheaa liftarijuttua muistan myös. Kuinka liftarityttö oli päätynyt jonnekin soramonttuun, vainaana siis! Käääks!

Mutta se siitä, en nyt tajua miksi tuo RAISKAUS-asia nyt tuli mieleen.. -Tai tajuanpas! Soitin tänään Äetmuorille ja hän vaahtosi noita islamin lapsiavioliittoja vastaan ja siitä se muistelu oikeastaan mulla lähti.

Suklis kauppareissulla

Kävinpäs kauppassa! Sain itsestäni irti! Mutta voi masennus, paikallisessa K-kaupassa ei enää ole Maraboun kreemitäytepääsiäismunia! :( Kun lauantaina menen Isoon Kaupunkiin, niin haen niitä sieltä sitten. ;) Siellä on Citymarket ja se on suuri kuin maailma. Jos ei siellä ole niin ei missään! Ja onhan Stokkakin. Ostin nyt vaan ihan ruokatarpeita tänään, mutta sen verran valmistaudun MÄSSYYN, että ostin Marianne-karkkipussin. Mariannet on ihan lopussa nimittäin ja niistä mä tykkään kovin!

Ei kommentteja: