sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Niin paljon mahaan mahtua voi!

Nyt Suklis MÄSSYä viettää! On se vaan kumma, kuinka tilava on ihmisen mahalaukku silloin kun se on tarpeellista. Olen syönyt suklaamunia, jäätelöä, sipsiä, kaikkea hyvää! Enkä vielä ole lähelläkään lopettamista. :) Onneksi ei kuitenkaan okseta.. en ole ylittänyt RAJAA! [Ainakaan vielä!]

Söin Disney-yllärimunan ja sain siitä sellaisen prinsessakuvioidun pyyhekumin! Se oli hyvä yllätys, semmoista tarvitsee aina. Mies sai omastaan Mikki Hiiri-sorminuken, mutta en usko hänen käyttävän sitä kauheasti. :)

Katsoin juuri "CSI Miamin", jonka mies mulle digiboksitti eilen illalla. Kun minulle nimittäin tulikin iltatorkku, enkä jaksanut sitä katsoa REAALIAJASSA. Olipas se jakso! Horatio jahtasi kiinni jonkun mafioson, joka oli tappanut nuoren miehen. Mies oli vahingossa ajanut mafioson tyttären yli ja aiheutti tytön kuoleman! Mafioso ei suostunut hyväksymään sitä vahingoksi, hän halusi silmän silmästä! Ja lahtasi kultakutrin [tuli vähän Pikku Prinssi mieleen siitä blondista pojasta] kuristamalla. Hui! Oli se sääli, koska mies oli vielä niin nuori ja oikeasti komea, eikä tehnyt sitä yliajoa tahallaan. H. ei kuitenkaan lannistunut ennen kuin kriminaali oli nalkissa!

Nyt on masu niin täysi, että taidan vähän lepäillä sängyssä. Antaa ruoan laskeutua ja sulautua siellä vatsassa.

Työvoimamietteitä

Tajusin juuri että mulla on seuraava t-voimatoimistoaika tuossa kymmenen päivän päästä! En tiedä MITÄ siellä sitten oikeastaan sanon. Voisin tietty kertoa haaveestani opiskella hierojaksi, mutta se haave on vain haave, koska koulutus on niin kallis eikä mulla ole varaa siihen ainakaan nyt. Muutenkin on taas mennyt usko koko t-voimatoimistoon. Oikeastaan se liittyy siihen työelämävalmennuksen pieleen menemiseen. Jotenkin alkoi vaan tuntua siltä, että jos tämä on se mitä työkkäri tarjoaa [t-elämävalmennusta työmarkkinatuella, joka sitten onkin jotain muuttomiehen hommiin verrattavaa raskaitten kapineitten kantamista ja raahaamista], niin en taida ihan sen tyyppistä apua kuitenkaan etsiä. Mikä taas jättää mut jälleen aika tyhjän päälle.

Ei kommentteja: