lauantai 11. huhtikuuta 2009

Meemitellen ulkonäöstä

Tässä meemi, jonka poimin Lupiinin blogista. On se kiertänyt vähän muissakin, nyt siis myös TÄÄLLÄ, Sukliksen valtakunnassa!

1. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Osittain kyllä, osittain en. Silmistäni tykkään, samoin käsistä ja sormista, hiukset ovat ookoo ja olkapäät, rinnat, yläkroppa. Iho on puhdas ja se on hyvä. Minusta sääreni ovat liian lihaksikkaat. Muiden mielestä taas sääreni ovat usein se paras kohtani - en tajua, hullujen puhetta! Liikaa musclea, niin se vaan on. Nenäni on nöpö ja siitä en tykkää! Olen myös liian lyhyt eikä se ole kivaa. Huulet ovat nätit. Sanoisin olevani melko tyytyväinen, en kuitenkaan täysin.

2. Mitä muuttaisit ulkonäössäsi? Nenä saisi olla isompi ja vaikka vähän kyömy. Haluaisin 20 cm lisää pituutta. Turha terveys pois ulkonäöstä, tahtoisin olla sellainen riutuneen oloinen, kohtalokas kameeeeliadaami. Nyt olen liika terveen oloinen. En ollenkaan heroin-chic.

3. Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi? Sääriä, silmiä, kasvoja, hiuksia, vartaloa. Rintoja tosin ei oikeastaan ole kehuttu koskaan, en tiedä miksi. Mun mielestä ne ovat ihan ookoo, mutta kai ne nykymakuun ovat liika pienet.

4. Meikkaatko päivittäin? Juu EN! En todellakaan. Meikkaan yleensä jos lähden jonnekin, esim. jos ajan Isoon Kaupunkiin tai Pikku Kaupunkiin hoitamaan 'asioita'. Tai jos tapaan ystäviä, meille tulee vieraita, lähden johonkin tapahtumaan. Silloin meikki on asiaa. Mutta muuten noin arkisin en käytä mittään. Äetmuori on tästäkin ihan eri mieltä, hänestä aina pitäisi olla pakkelissa.

5. Perusmeikkisi? Lumenen meikkipuuteri. Useimmiten käytän sitä 'kuivana', mutta joskus myös voiteen tavoin jos tahdon enemmän peittävyyttä. Täytyy muuten kehaista tuota Lumenen meikkipuuteria, se on jo pari vuotta ollut ehdoton must meikkipussissani. Hyvä hinta-laatusuhde ja toimii.. ja myös väritykseltään sopiva suomalaiseen ihoon. Meikkipuuterin lisäksi laitan aina silmiin rajaukset (Cliniquen kätevä silmänrajauskynä, joka pysyy aina terävänä) tummanruskealla ja käytän tummanruskeaa ripsiväriä (Maybelline) ja kulmakynää (Lumene). Poskipunaa pistän myös, sekin Lumenelta. Huulissa käytän joko Lumenen huulipunaa ja rajauskynää - ei mitään räikeää väriä, aika naturellia - taikka sitten ihan pelkkää Labellon velvet rose-huulirasvaa, tai jotain muuta huulirasvaa. Luomiväriä käytän harvemmin, oikeastaan vaan jos luvassa on jotain tuttujen tai ystävien tms. tapaamista. Perusmeikin teen ihan 10 minuutissa.

6. Hiustesi väri ja pituus? Lapaluille, ruskeat. Ei ole värjätty.

7. Kuinka usein ...
...värjäät hiuksiasi? En koskaan.
...peset hiuksesi? N. 2-3 kertaa viikossa. XZ-vanilja-suklaa shampoolla ja hoidolla.
...käyt suihkussa? Kerran päivässä, iltaisin ennen nukkumaanmenoa.
...kuorit ihoasi? En muista milloin viimeksi! Hirmusti aikaa siitä on..
...käyt kosmetologilla? En käy. En usko niihin. Terveet elämäntavat hoitavat paremmin.
...poistat ihokarvojasi? Talvella 1 viikossa, kesäisin tarpeen mukaan useammin!
...käyt solariumissa? En koskaan enää. Olen käynyt kyllä nuorempana 10 kertaa. En tykännyt.

8. Miten pidät hiuksiasi? Melkein aina kiinni, nutturantapaisella tai sitten ponnarilla.

9. Miten tukkasi on nyt? Ponnarilla. :)

10. Rasvaatko ihoasi? AINA! Joka suihkun jälkeen Erioilia vartalolle ja kasvoille ihan apteekin Aqualania, se sopii mun iholle, koska siinä ei ole tuoksuja. Kesällä vaihdan sen Humektaniin. Silmänympärysrasva on Lumenea.

11. Tyypillisimmät vaatteesi? Housut ja poolopaita. Samettihousut tai suorat, en tykkää farkuista kauheasti, vaikka mulla niitä onkin.

12. Mitä sinulla on nyt ylläsi? Pyjama. :)

13. Millaiset alusvaatteet on ylläsi? Tykkään puuvillasta eniten. Mulla on mintunvihreät bokserityyppiset hipster-alushousut. Rintsikoita ei ole, kun on tosiaan nuo yövaatteet päällä.

14. Kuinka monet farkut omistat? Kolmet!

15. Millaisia kenkiä käytit viimeksi? Kymmenen sentin korkosaappaat, mustat. ;)

16. Millaista takkia pidit viimeksi? Mokkanahkatakkia.

17. Minkälaisia rintaliivejä pidit viimeksi? Vaaleanpunaisia, puuvillaisia.

18. Lempikorusi? Kultasydän kaulakorussa.

19. Käytätkö kynsilakkaa? En oikeastaan koskaan. Ei sen kanssa uskalla tehdä taloustöitä täysillä.

20. Lempihajuvetesi? Body Shopin vaniljaparfyymi, öljymuodossa.

21. Shampoo- ja hoitoainemerkkisi? Taisi tulla sanottuakin jo, kotimainen XZ vanilja-suklaa, joka muuten tuoksuu herkulliselta ja on hellävarainen, ei ärsytä päänahkaa.

22. Millaisia sormuksia löytyy sormistasi? Yo-lahjaksi saatu sormus oikeassa keskisormessa, sitten kihla- ja vihkisormus vasemmassa nimettömässä.

23. Tarkkailetko painoasi? Pakonomaisesti, vaikka en vaakassa käy. Ahdistun vaakoista, mulle vaatteet toimivat aika hyvänä puntarina. Mutta mietin tietty lihomista ja painoa koko aika.

24. Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu, jonka olet saanut? Koski 'hoikkaa' vyötäröäni!!!

25. Menisitkö kauneusleikkaukseen? En. Inhoan sairaaloita ja minut on leikattu kerran SYYSTÄ (endon poistoa, tähystysleikkaus) ja se ei ollut kivaa. Leikkaukset eivät ole mitään hubaa, oikeasti. Nukutuskin on muuten aina riski, ihan terveelläkin. En kauneuden tähden viitsisi leikkauttaa itseäni.

26. Minkälainen on meikkipussisi? Cliniquen oranssi-violetti pussukka.

27. Minkä värinen on hiusharjasi? Ruskea.

28. Käytätkö ryppyvoiteita? En. En taaskaan oikein usko niihin. Ikääntymisen jälkien ilmaantuminen on yksilöllistä ja siihen vaikuttaa perimä aika paljon, ja sitäkin enemmän elämäntavat. Jos en perusrasvoilla [apteekin yms.] pärjää, niin tulkoon vaan rusinanaama. En ala maksaa itseäni kipeäksi jostain laardipurkista.

29. Montako käsilaukkua omistat? Liian monta kai, kun en oikeasti muista! Kyllä niitä piisaa vaatehuoneessa.. :( Olen vähän laukkuihminen.

30. Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja? Ei ole, ei tule. :) Paitsi siis molemmissa korvissa se yksi perinteinen korvisreikä.

0 kokonaista vuorokautta..

.. MÄSSYYN! Nytpä ei enää ole edes yhtä kokonaista vuorokautta jäljellä mässäilyyn. Kello kulkee eteenpäin, pian on 1/3 päivästä mennyt. Ja kun keskiyö koittaa, niin hirviön luonto voittaa! Kun nyt vaan pystyisin herkkuiluun. Viime yönä heräsin siihen, että mua OKSETTI! No ahminnasta se ei ainakaan johdu, kun en ole paljon mitään syönyt taaskaan. Mutta silti oksetti. Jostain syystä! Ja sain valvoa vähän ja miettiä, että entäs jos oksu tulee. Masuun muutenkin vähän koski ja se mourusi kuin kipeä kissa.

Ei kommentteja: