keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

TurvaTON vyö!

Romuraudastani on turvavyö rikki! Huomasin sen maanantaina. Yritin nimittäin hakea lisää aivolääkettä apteekista ja kas kun kummastuin, ei pysynyt turpavyö kiinni, vaikka kuinka monta kertaa yritin!

Se eka lääkehakureissu ei muuten ollut mikään menestys! Menin sinne apoteekkiin ja sieltä sanottiin ettei heillä olekaan sitä juuri nyt, vaan vasta seuraavana päivänä! Kun lääkkeen vahvuus on nyt 40 mg 20 mg:n sijaan, niin sitä vahvempaa ei ollut heillä varastossa vaan piti tilata. Piti sitten tänään tehdä toinen reissu ja ratkaisin turvavyöongelman laittamalla ajajan vyöni pelkääjän paikan vyön lukkoon. Olenpas minä Suklis ovela! :) Mies soitti rompparille ja onnistui saamaan lupauksen uudesta lukosta.

Tällaista on elämä joskus maaseudulla. Ei voi olettaa että pikku maalaisapteekissa välttämättä olisi kaikkea HETI ja välittömästi saatavilla. Silti asiat sujuvat aika hyvin, ei se maata kaada jos lääkettä ei saakaan yhden päivän varoitusajalla vaan menee kaksi. Itse yleensä uusin lääkkeet niin, että siinä on vähän ylimääräistä aikaa mahdollisia sotkuja varten. En siis ihan viime tingassa uusi, vaan sillä lailla että lääkettä vielä on jäljellä muutamaksi päiväksi!

Mies sanoi että se turvavyön lukko on vaan ihan yksinkertaisesti kulunut niin, ettei se pysy! Onhan mun autonikin aika wanha jo. 80-luvulta! ;)

"Kenen joukoissa seisot!"

Lainasin muuten KOM-teatterin CD-levyn, "KOM teatteri: 35 vuotta lauluja". Voimme sitä sitten kuunnella miehen kanssa huomenna. Itse jo vähän tässä aloittelin. Ei ollut levy kulunut juuri lainkaan! Mies ei kaikista noista lauluista kyllä tykkää, joistakin hän silti pitää. Mun mielestä nuo laulut kuuluu vappuun, mutta en tiedä pitäisinkö esim. konsertista jossa niitä olisi. Joskus vaivaannun kun joku oikein 'tunteella' vetää jotain.. :) Ihan sama joidenkin uskonnollisten laulujen kanssa, virsien yms. Vaivaannun! Mutta vappuna on lupa laulaa tällaista vaikka CD:n mukana hoilaten!

Mutta me nostamme purppuravaatteen, taistoon mi työläiset kutsua voi.
Rohkeina puolesta veljeysaatteen käymme ja laulumme kaikille soi.
Aatteemme ainoan, kalliin ja oikean, puolesta raatajat eespäin mars!

Sikainfluenssa

Mua ei possuflunssa pelota. Olen kyllästynyt pelkäämään noita tauteja! Ihmiset taitavat vaan haluta pelätä turvallisesti! Lehdissä juotetaan meille tissimaitoa: kyllä viranomaisilla on lääkkeet, kyllä on keinoja, kyllä tästä selvitään. Ja me aikuiset lapset juomme sitä rintamaitoa ja olo on kuin olisi linnunpesässä! :( Samaan aikaan yhteiskunnassa voi tapahtua mitä törkeyksiä vaan, ei kansa välitä kun keskittyy pelkäämään lintuinfluenssaa, ebolaa, possuinfluenssa ja mikä nyt minäkin vuonna on se MUOTITAUTI!

En tietenkään tuomitse ihmisiä jotka pelkää.. Itse olen tosi taipuvainen luulosairauteen, mutta mulle tämä kevät on ollut vähän huonoa luulotautiaikaa. On ollut noita jättieläkkeitä yms. ja ne mietityttää! Ja kai tuo lääkityskin vaikuttaa, ei jaksa kauheasti tuommoisia miettiä.

Ei kommentteja: