perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kuunaama

Mies kertoi eilen aika hassun jutun. Joku siellä heidän työpaikalla [nuori mies, tuotannossa] on saamassa lapsen! Ja lapsen tuleva äiti on aika vakaasti päättänyt antaa lapselle nimeksi KUNAMA! Tuo nuori tuleva isä on kai aika epätoivoinen, koska ei käänny odottajan pää tässä asiassa. Kunama tai ei mitään. Oli kuulemma nuori mies sanonut että entäs jos siitä lapsesta tulee poika?? Avokki on vaan puhunut tuosta Kunamasta, joka siis hänen käsityksensä mukaan on tytön nimi [mun mielestä se voisi yhtä hyvin olla pojan nimi, tai planeetan nimi, tai kasvin tai eläimen nimi] ja hän on varma että tyttö tulee lapsestakin. Huoh, no tulevaisuudessa kun tämä "Kunama" menee kouluun, niin sitten saa osakseen lällätystä tyyliin "Kuunaama"! :)

Nimiasiat on tietty täysin makuasioita, niistä ei oikeasti voi kiistellä! Eli siinä mielessä tuo eka kappale oli tarpeeton. Jotenkin vaan sitä toivoisi että vanhemmat sitten joko 1. antaisivat toisen nimen, joka olisi tavallisempi tai 2. eivät ainakaan suuttuisi jos lapsi aikuisena päättää vaihtaa nimeä.. Ei nimittäin ole helppoa olla aina se lapsi, jonka nimi on 'outo'. Mulla on kokemusta asiasta, omasta lapsuudesta!

Säkkijärven (tai Suklaahirviön) polkka!

Olin kampaamossa. Tukka on nyt PITKÄN polkan tyyppinen. Sen saa kiinni, mutta pituutta siitä lähti n. 10 cm pois. Sai mennäkin! Kampaamossa vähän kauhisteltiin yhdessä tuota Nykäsen Matin uutta heiliä, 23-vuotiasta opiskelijaa!

En tajua miksi joku sellainen alkaa yksiin Nykäsen kanssa. Jotkut naiset tahtoo mieheltä rahaa, sitä ei M.N.:llä varmaan ole enempää kuin Sukliksellakaan.. ;) Jotkut nuoremmat naiset hakee vanhoista äijistä turvaa tai isukkihahmoa, mutta siihen rooliin M.N. ei sovi, hakkaava alkoholin suurkuluttaja kun on. Monet alkon suurkuluttajat muuten ovat myös aika epäkypsiä, ikuisia pikkulapsia. Niitä saa hoivata, ei ne hoivaa! Sitten on vaihtoehto 3: kun menee jonkun julkimon kainaloon, niin pääsee [joutuu??] julkimoksi itsekin. Jotkut naiset haluaa sitä, siitä voi olla apua esim. mallinuralla tai jos tahtoo muuten jonkun pilipalityön median palveluksessa. Pääsee ainakin juontamaan rintsikoissa jotain telkkarin yöchättiä. ;)

Mullahan oli yhteen aikaan sellainen vaihe, että rrrrakastajani olivat n. 20-30 vuotta vanhempia. Nyt olen sitä mieltä että mut olisi pitänyt lukita jonnekin suljetulle osastolle, en oikeasti ollut järjissäni.. ihan pähkähullua!

Lii-lii-liivatetta..

Leipaisin persikkajuustokakun! Ohjeessa käskettiin laittaa 6 liivatetta, mutta mä laitoin vaan 4. Koska jätin pari desiä jogurttia pois tuosta ohjeesta.. Oli vähän pakko, ei olisi muuten se täyte mahtunut mun vuokaan! Mulla kun on semmoinen 20 cm:n halkaisijan vuoka, kun ei me kaksi ihmistä tarvita sen suurempaa! Varmaan se jugurtti olisi ollut nannaa siinä myös, mutta sitten olisi tullut vuoasta yli.. ei olisi jäänyt tilaa kiilteelle ollenkaan. :( Semmoinen on huonompi juttu.

Endo!

Endometrioosi muistuttelee taas itsestään, semmoista tunnetta on tuolla masussa. Joskus kuukautisten aikana on paha olo, kun ajattelen että vuodan sisäisesti. En vaan siis ulos, vaan myös sisään. Kun sitä riivatun endoa on kohdun ulkopinnallakin. :( Kuukautisten pitäisi tulla nyt tässä viikonlopun aikana taas.

Ei kommentteja: