sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Eka Pandan Juhlapöytä saatu..;)

No nih, jouluaika on sitten virallisesti lähtenyt käyntiin.. Tuli eka Pandan Arkipöy- äh, siis Juhlapöydän konvehtirasia. Appivanhemmilta nimittäin. No, kaikki tietävät mitä minä Pandasta tuumaan [=paskaa, roskaa], mutta appivanhemmat on silti kyllä kilttejä eikä he tiedä tätä minun vastenmieltäni Pandaa kohtaan. ;) Ja onhan siinä rasiassa pari minuakin miellyttävää konsua, ja mies saa sitten syödä loput. Miestä Panda ei haittaa.

Maistoimme appivanhempien luona myös italialaista suklaata [lähinnä nougattia tosin]. Anoppi ei ainakaan tykännyt yhtään, sanoi suomalaista paremmaksi ja täytyy sanoa että olen hänen kanssaan samaa mieltä. Se oli vähän kumma pötkylä.. sellainen ison levyn/patukan mallinen, josta sitten leikkasimme siivuja. Kummaa tavaraa, aika sitkasta. Appivanhemmat olivat saaneet sen joltain naapuriltaan, joka oli käynyt Italiassa.

Vähän tuli tyhmä olo tässä kun palasimme kotiin! Olin nimittäin anoppilassa kysynyt miehen veljen uuden avovaimon sukunimeä, kun emme sitä tienneet oikeastaan. Nyt sitten tajusin, että helposti olisin voinut selvittää sen enirosta tai jostain muusta vastaavasta palvelimesta! :(

Anoppilassa oli taas totuttuun tapaan herkkupöydät tarjolla.. mutta minä olin viisaasti jättänyt aamupalan eli AAMARIN tietysti väliin ja täytin lautasta lähinnä kasveilla. ;)

Laksatiivit

Mies muuten joutui tässä pari päivää sitten ottamaan peräruiskeen! :( Taisi olla eka kerta hänelle. Oli kova vatsa..! Microlax-miniperäruiske sitten korjasi asian!

Ei kommentteja: