tiistai 30. joulukuuta 2008

Mies suklaata saa, suklaahirviö odottaa..

Ostin miehelle tänään K-kauppelista Milkan choco dessert-suklaalevyn. Ihanaa, kun tuossa kaupassa Milkaa on nykyisin ihan vakituiseen! Vaikkei olekaan kuin kahta laatua, caramellia ja sitä choco dessertiä, niin silti. Kiitos K-kaupan väelle.

Syötin miehelle sitä suklaatia sitten jälkiruoaksi.

Itselläni on vielä odotettavaa ennen seuraavaa MÄSS - siis herkuttelua.. hillittyä herkuttelua.. :)

Yritin kaupasta katsella Fazerinan Caramel-versiota, sitä Fazerin tammikuun uutuutta, mutta vielä en ainakaan nähnyt. Toivottavasti se tulee ennen 11.1., niin että saan yhdistää sen maistamisen herkkuhetkeeni.

Äetmuorin kanssa puhe-elimessä

Puhuin tänään puhelimessa Äetmuorin kanssa. Tällä kertaa nälvinnän kohteena minun parfyymini, jota Äetmuori ei hyväksy. Siksi hän osti joululahjaksi mulle ison pullon sellaista parfyymiä, jonka hän hyväksyy ja josta hän pitää. Häntä ärsyttää se, kun ei pääse tänne varmistamaan, että oikeasti myös KÄYTÄN tuota hänen suosikkiparfyymiään. Hän voi siis vain puhelimessa muistuttaa asiasta. Se ei merkitse mitään, että itse pidän tuosta omasta tuoksustani ja mies pitää siitä myös. Se vaan on väärä tuoksu.

Ihmettelen miksi hänen aina on oltava tyytymätön johonkin. Hänen lapsensa tai lapsenlapsensa ovat lihavia/tyhmiä/kunnianhimottomia/tuoksuvat väärälle/meikkaavat väärin/laittavat tukkansa väärin. Ja aina nämä tyytymättömyyden aiheet ovat niin kauhean pinnallisia. Olen tässä miettinyt Siukunpoika T:a, joka siis on viimeisen vuoden aikana lihonut tosi paljon. Äetmuori ei varmaan ole SIITÄ asiasta sanonut Siukulle yhtikäs mitään. Kas kun Siukunpoika T. on poika - ei hänen kiloillaan ole mitään väliä. Siukuntyttö A. puolestaan saa olla syynättävänä koko ajan sen painonsa vuoksi.

Minun Äetmuorillani on vieläkin sellainen käsitys, että tytön on oltava nätti, niin että pojat - ne OIKEANLAISET pojat - kiinnostuvat hänestä. Ei sillä väliä vaikka olisi mimmoinen syömishäirikkö ja sekopää narttu, kunhan on nätti. Pitkä tukka aina auki, valkoiset hampaat, paljon hymyä, hoikka vartalo. Vähän amerikkalaistyylinen. Äetmuori on epätoivoinen, koska Siukuntyttö A. ei tosiaan sovi tähän kuvioon. Ja voi käydä niin, etteivät ne 'oikeanlaiset' pojat kiinnostu hänestä ollenkaan. Voi ollakin, että joku vääränlainen kiinnostuu, joku duunari - voi kauhea sentään! Kun ylioppilas nyt ainakin pitää olla. Vaikkei Äetmuorin oma mies, Isukki, ollutkaan. Eikä Äetmuori itsekään.

Ei kommentteja: