lauantai 6. joulukuuta 2008

J.D. Grossin rasia kannatti ostaa!

Lidl yllätti positiivisesti. Kun ostin sen J.D. Grossin suklaatirasian, niin se oli hyvä ostos se. :) Rasia on jo melkein syöty - no eihän siinä toisaalta ole kuin 250 grammaa suklaatia - ja isolla nautinnolla. ;) Rasiassa on tummia ja vaaleita konvehteja. Ihania maitosuklaisia juttuja, joiden päällä on manteli.. ja sitten valkosuklaalla raidoitettuja erilaisia tummia täytekonvehteja. Nugaatuutti oli yksi aivan ihana konvehti ja kielen mennessään vei sellainen persikkaisella moussella (?) täytetty, pääasiassa valkosuklainen ihanuus.

Mutta en usko tämän rasian vetoavan tyypilliseen suomalaiseen ostajaan [= ihminen, jolle suklaa = Panda ja suklaarasia = Pandan Juhlapöytä]. Sellainen ihminen ei osaa antaa arvoa tällaiselle keskieurooppalaistyyliselle herkkurasialle. Uskoisin myös tämän olevan enemmän aikuiseen makuun, tosin lapsikin varmaan osaa joitain näistä namuista arvostaa. Esteettinenkin tämä elämys oli. Kouluarvosanalla nelosesta kymppiin annan ysin.

Miinuksena sen sanon, että parikin liköörikonvehtia on pari liikaa. :( Huh!! Mulla on nollatoleranssi liköörikonvehdin kanssa.. Siksi en anna kymppiä, vaan niuhon opettajan lailla jätän arvosanan yhdeksikköön. Uskonpa ostavani toistekin..

Ei kommentteja: