maanantai 22. joulukuuta 2008

Voi väsymys!!

Olin juuri ostoksilla, siis ostamassa ihan joulun ruokatarpeita. Inhotti joutua ajamaan 20 km Mascarpone-purkin takia, mutta .. mutta.. kun baileyskakku vaan vaatii sen mascarponen, niin pakkohan se on! Huomenna pääsen leipomaan. Kumma juttu kun tuossa meidän lähinnä olevassa K-kauppelissa on ainakin joskus ollut mascaa, mutta ei näkynyt nyt?? Oliko vika minussa vai olikos hylly tyhjennyt. Jotenkin vaan vaikea uskoa mascan olevan täällä mikään yleisömenestys ja huippusuosittu myyntiartikkeli. Itseni lisäksi varmaan vaan kourallinen muita sitä ostaa..

Olin siis taas Prismelissä. Sinne on se 20 km. Taas tuli vähän surullinen olo kun jotkut ihmiset olivat niin TUSKISSAAN olevan oloisia siellä. Siis ähkivät ja tuhahtelivat jonoille. Vaikka samalla asiallahan kaikki olimme. Ei voi mittään, tää on tällaista tää joulunalusaika! Koetetaan vaan kestää toisiamme, jookosti? ;)

Ihmeelliset jutut olikin kaupasta loppuneet. Esimerkiksi nyt rainbown hillosipulit, ihme ja kumma, luulisi ettei niitä nyt ihmiset niin himona osta? Piti ajaa toiseen kauppaan että sain niitä. Kun minulla ne kuuluvat ihan arkeen.

Kun olin kauppa numero kakkosessa ostamassa hillosipulia, niin vähänkös veti suuta virneeseen kun näin sellaisen nelikymppisen isän tyttärensä kanssa.. ja viisi Pandan Juhlapöytää tietysti ostosten joukossa. Niin sitä pitää! Kukahan 'onnellinen' ne oikein saakaan?

Ei kommentteja: