torstai 22. tammikuuta 2009

2 kokonaista vuorokautta enää...!

Ja on aika HERKKUJEN! ;) Pakko oli päästä se tänne sanomaan. Onpa ihanaa ja ihmeellistä tämä. Sanoin miehellekin, että seuraavaa herkkuhetkeä ei mikään saa pilata. Jos joku kaveri haluaa tulla käymään, niin ei käy. Sanottakoon vaikka että olen kipeänä. ;) Tahdon KESKITTYÄ.. ja oikein nauttia.. Koska sitten kun alkaa se t-elämävalmennus, niin en voi nykyisen kaltaisia herkutteluja pitää. Ne kutistuvat.

Hurjat on suunnitelmat mulla. Frödingen Prinsessa mielessä väikkyy! Ehti jo vähän tulla masennuskin, kun ajattelin mitä kaikkea kaapissa jo on. :( Mitä kaikkea aina kahmin sinne.. Vaikka siellä kaikenlaista on ennestään.

Nyt odotan tosi kovasti, että pääsen maistamaan Jacquotin piparkakkutryffeleitä, jotka ostin tuossa vähän aikaa sitten. Nam! :) Ja toki on maistettava tarkkaan se Fazerin maitosuklaa-pistaasi-suolasekasotkukin. Ja niitä viimeksi olleita pakastimen mini-eclaireja on ostettava. :) Ne olivat huikean hyviä!

Suklis siivoaa

Ja totuttuun tapaan on taas kauhea siivousralli päällä. Se edeltää herkutteluja. Jos en siivoa, niin sitten en "saa" herkutellakaan, semmoisen säännön olen itselleni tehnyt. Torstai ja perjantai on siivongin suhteen aika raskaita päiviä. Niinä päivinä on paljon tekemistä.

Mies tuntui ilahtuvan mokkapala-ajatuksesta...

Ei kommentteja: