lauantai 3. tammikuuta 2009

Talvivanukas

Pistän perinteiseen kaakaovanukkaaseen himppusen kanelia ja kardemummaa sekaan - ja loistava keksintö TALVIVANUKAS on syntynyt. ;) Perinteisen, kevyen kaakavanuni reseptin muuten löytää utelias 22.10 olevasta postauksesta. Joskus olen sitä maustanut pikakahvijauheellakin, siis silloin tietty jauhetta pitää olla todella, todella vähän - lusikankärjellinen riittää, ja se miksataan kylmään maitoon. Mausteet kyllä tekevät kaakavanusta oikein täyttävän ja lämpöisen herkun!

En ole nyt tänään muistellut lisää murkinointiin liittyviä naisen alistuskeinoja. Mutta jos oikein alkaisin miettiä niin voisi tulla lisää ja lisää muistoja mieleen. Monesti arkielossa menee vaan niin paljon tapahtumia ohi nopeasti, koskettamatta. Ne täytyy kaivamalla kaivaa esiin muistin syövereistä..

Vuorokausi vaihtunut on -

enää 7 kokonaista vuorokautta herkutteluun. EI MÄSSYYN, vaan herkutteluun. Tässä on se tärkeä ero. Luin Oulun Suklaayhdistyksen sivulta makuarvioista, että jossain myydään Fazerin Exclusive Handmade-konvehteja puoleen hintaan! Kun joulu on mennyt niin konsurasiat menee heti aleen.. ajattelin .. ehkä käydä itse katsomassa oliskos täällä päin Suomea joku tuollainen tarjous. Koska jos ne on oikeasti puolet normaalia halvempia niin sitten uskallan ostaa. En ostanut niiden tullessa markkinoille, koska olivat yli 10 euroa, mitä se nyt oli, 12-13 euroa pikkuruinen rasia - arvioin liika kalliiksi! Mutta esim. 6 eurolla voisin harkita!

En sitten saanut lähdetyksi liikkeelle tänään, vaikka aioin jo tänään käydä katsomassa tuota konvehtitilannetta. ;) Mutta en jaksanut! Ja olisi pitänyt tankata auto ja inhoan sitä.. ja oli niin kylmäkin! Joten kotona olin murjottamassa. Huomenna menemme yhdessä miehen kanssa ostoksille ja sitten täytyy kai miehen läsnäollessa toteuttaa suklaahimo ostamalla tuommoinen rasia. Se kyllä tympii, kun tavallaan haluaisin salata mieheltä tämän hulluiluni. Mutta oma on syyni jos nyt joudun häpeämään huomenna, mitäs olin niin veltto etten tänään lähtenytkään liikkeelle. ;)

Ei kommentteja: