lauantai 10. tammikuuta 2009

On leivottu, siivottu, ahkeroitu..

Hih, ja tuossa kolmen tunnin kuluttua korjataan SATO tästä kaikesta touhusta. ;) Appelsiinijuustokakun sain tehtyä.. olisi varmaan kannattanut puolittaa se täytteen määrä, kun tein aika pienen kaakun taas, tuollaiseen 20 cm halkaisijan vuokaan. Kiille päälle tuli mehusta ja liivatteesta. Mehukiilteen kanssa olikin eka kerta mulle. Mangojuustokakkuun tuli kiille nimittäin mangopiltistä, joka taipui aika hyvin kiilteeksi: tuli paksu ja jämäkkä. Tuo mehukiille on vähän ohuemman oloinen. -Mutta tulihan vaan korkea kakku! Hyvä jos vuokaan mahtui, hehe.

Jos onnistuu tuo kaakku [se selviää tietysti vasta herkuttelun alettua], niin linkkaan sitten tänne ohjeenkin. Netistä sen löysin.

Löytyi muuten Fazerin uusi Fazerina-versiokin, se caramel. ;) Ja arvata sopii, ostettua tuli. Mutta ajattelin melkein syöttää suurimman osan siitä miehelle. Sillä verukkeella, että maistakoon nyt uutuutta. Mies tykkää siitä perinteisestä Fazerinasta, joten voi tuokin olla hänen makuunsa. Tai sitten ei.

Pistin jo valmiiksi suklaanamuja siihen halpaan mariskooli-kopiooni. :) Odottamaan H-hetkeä!

Tänään oli muuten aivan järkyttävä LÄSKIAHDISTUS.. En viitsi alkaa täällä nyt kertoa, mutta sanotaanko että meni hommat ihan päin seiniä.. Olisi pitänyt mennä yhteen juttuun, vaan en saanut mentyä.. koska koin itseni jotenkin niin tolkuttoman lihavaksi. On se vaan kumma! Onneksi se meni ohi, varsinkin kun nyt on herkkuin aika.

Ei kommentteja: