lauantai 3. tammikuuta 2009

Mitä minä edeltä, sitä Grandiosa perässä - vai miten?

Näin ekaa kertaa sellaisen Grandiosa-pizzamainosbannerin tuossa tietokoneen näytön yläreunassa.. Ja siinä luki: 6 päivää pizzaperjantaihin! :( Voi itku, kylläpä kuulosti kuvottavan tutulta. Minähän se siinä, laskemassa päiviä MÄSS - siis herkutteluihin! No huh, onpa ainakin hyvä että tuo mainos antaa ymmärtää että muitakin sekopäitä on tällä syömisosastolla. Ja nyt saan sitten hyvän omatunnon, jos kerran iso pizzafirma tekee tuommoisen mainoksen, niin onkos se nyt niin väärin sitten jos minä vähän lasken päiviä myös..? ;)

Olin tänään Lidlissä. Ja Liidelissäpä olivat myös joulusuklaatit alessa. Joka paikassa kai on vähän sama juttu.. No joka tapauksessa: ostin neljällä eurolla sen J.D. Grossin rasian, jollaisen vedin itsenäisyyspäivänä. ;) Oli ihan pakko! Niin hyvä se rasia oli ja olihan siinä sentään edes euro alea. Muitakin rasioita siellä oli alessa, mutten niitä ostellut.

Superhalpaa suklaatia!

Huomasin semmoisen jutun kaupassa, jonka nimi on TARJOUSTALO: siellä oli vähän päälle kuudella eurolla (-50% hinnasta) Royalin hienokonvehteja!!! Voi että teki mieleni, mutta en kehdannut. :( Mies oli mukana ja oli jo nähnyt minut Liidelissä ostelemassa sitä J.D. Grossia. Tarjoustalossa oli oikeasti kaikista suklaista hurjia aleja! Puolet hinnoista pois.. Jacquotin tryffeleitäkin n. yhdellä eurolla! Eli nyt suklaafanit menkääpä Tarjoustaloihin. Me käydään siellä aika usein miehen kanssa, sieltä voi tehdä hyviä löytöjä. Nyt löysin ihanan kullan-pronssinsävyisen paidan/tunikan ja sitten ostimme selänpesuharjat molemmille, kun vanhat alkavat olla vähän "entiset"! Saattaa tietysti olla että hiippailen ensi viikolla sinne T-taloon yksinäni.. :( Enkä puhu miehelle mitään. :) Kun oikeasti nolottaa tuo hamstraamiseni. Miksi teen niin? Mutta toisaalta ei se tilanne nyt niin paha ole, voisi olla pahempikin. Olisin voinut ostella niitä namikkeja ennen joulua ja käyttää niihin siis törkeän paljon rahaa.

Kylläpä nyt tuo Roaylin rasia vaivaa mieltäni. :( Inhottaa aina kun tulee tämmöinen pakkomielle. Sillä sitä juuri se on! Pakkomielle! Mutta voihan se tietty mennä ohikin ennen herkkuhetkeä?

Ei kommentteja: