maanantai 26. tammikuuta 2009

Närästää!

Närästys vaivaa suklaahirviötä, herkuttelijaa. Mietin ottaakko Rennietä vai ei - sen maku on joskus tosi ärsyttävä, joten täytyy kai koettaa sinnitellä ilman, krääääh!

On maistettu Fazerin pistaasipähkinä-suola -patukka, on maistettu Daim-patukkaa. Molemmat olivat minusta aika keskinkertaisia.. pidin enemmän tuosta Daim-patukasta. Fazerin pistaasipähkinä-suola-exclusive -patukka oli mitään sanomaton. Niukasti maistui pistaasi, suolaa en huomannut ollenkaan. Kouluarvosanoilla antaisin tuolle Daimille kasin ja pistaasiyritelmälle seiskan.

"Oksu" ei ole tullut! Ei ole ollut yhtään sellainen olo. :) Minusta voidaan nyt kyllä jo huoletta sanoa, että se itsenäisyyspäivän oksennusrieha oli yksittäistapaus, se oli poikkeus. Minun ei enää tarvitse pelätä oksuja, koska osaan olla kohtuullinen.

Herkutellessa joskus unet ovat aika hassuja. Näin unen työelämävalmennuksesta. Se oli vähän painajaisen puolelle menevä. :) En nimittäin unessa muistanut, moneltako minun piti aloittaa siellä paikassa. Vaihtoehdot olivat joko kello 11 tai 13 (siis siinä unessa) ja tietysti olin siellä väärään aikaan. Sitten sen paikan johtaja oli muuttunut ulkonäöltään ihan täysin! Oikeasti hän on aika pyöreä nainen ja sellaiset punertavat kiharat hiukset hänellä on myös, mutta tuossa unessa hän oli TIKKULAIHA ja sellaiset ihan pikimustat hiukset, poikatukka!

Ei kommentteja: