maanantai 10. marraskuuta 2008

Eilinen: oksentaako vai ei?

Eilen {sunnuntaina} oli kauhea olo. Olin melkein koko päivän pitkälläni ja mietin, että menisinkö laatalle vai en. Laatalle menolla tarkoitan oksentamista. Niin oli kehno olo, niin olin itseni ähkyyn syönyt.

Onneksi oksu ei sitten kuitenkaan tullut. Syy tähän kauheaan oloon oli varmaan se, kun söin ehkä sittenkin enemmän suklaatia tässä MÄSSYssä kuin normaalisti. Kun menin hulluuksissani ostamaan kaikkia konvehteja ja patukoita.. ja sitä piparkakkusuklaatia.. Oli muuten tosi työn takana saada säästettyä vajaa puolet siitä Fazerin piparkakkusuklaatista ensi MÄSSYyn. ;) Mieluummin olisin vetänyt sen kaiken, mutta ajattelin että PAKKO on säästää.. Hih.. Vaikeaa oli säästellä.. On se vaan sen luokan herkkua.

Sunnuntain ruoaksi tein juustoista broilerivuokaa. Eli siis ihan tavallisia, keitettyjä torinomakaroneja 400 grammaa, 600 grammaa hunajamarinoitua broilerin filesuikaletta, ananaspaloja säilykepurkillinen, ihan himppunen tomaattisalsaa (pakastimesta kasvisosastolta) ja sitten nämä vuokaan sekaisin.. kaveriksi sinne vuokaan vielä sinihomejuustoa, mustaa juustoraastetta, tuorejuustoa (sekoitettuna broilerisuikaleisiin) ja kaiken päälle 3 juuston kasvirasva-ruoanlaittovalmistetta ja desi kuohukermaa. Juustoraastetta vielä päälle ja annoin olla 225-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.

Sana suklaasta vielä: Suoli24:n keskustelupalstalla muuten joku muukin totesi saman kuin minä, geishakonvehti maistuu paremmalta kuin geishalevy/patukka/tms. Aloin miettiä ja voisiko se johtua siitä, että konvehdin maitosuklaakuori on ohuempi kuin mitä on esim. geishapatukan palasessa? Näin täyte korostuu maultaan enemmän.

Mies tuli metsästysretkeltä kotiin aika myöhään vasta kello iltakymmeneltä. Hän oli käynyt Anoppilassakin onnittelemassa isäänsä. Harmi kun en itse päässyt mukaan mutta kun mies lähti niin kauhean aikaisin aamusta, kuudelta.. Ja ensin tosiaan koko päivä mettässä ja sitten vasta Anoppilaan. :( Hih jos olisi pelkästä Anoppilareissusta ollut kyse niin sitten olisin mennyt kyllä. ;) Anoppi oli laittanut mulle oikein suuuuuuren palasen täyskäriä mukaan.. hän on kauhean kiltti. Ja pullaa myös. Se on siis sitä isänpäiväkakkua. Ihmeen hyvää on kermiskakkukin pitkästä aikaa. Pitäisi kai itse tehdä myös sellaista.

Rommirusinakaakku ei maistu mulle, eikä maistu miehelle. Sitä en varmaan sitten enää toiste tee. Seuraavassa MÄSSYssä teen hedelmäistä juustokakkua tai baileyssiä, tai kermakakkua, ihan mitä vaan.

Seuraava MÄSSY onkin sitten 23-24.11. Tuntuu kuin ikuisuus siihen oisi, vaikka kai se tässä taas menee .. Olen huomannut olevani usein aika ärtynyt MÄSSYä seuranneena ekana arkipäivänä. Tuntuu kurjalta, kun ei enää voi syödä mitä lystää. Mutta muutama päivä ja olen taas tottunut arjen askeesiin. :)

Ei kommentteja: