perjantai 21. marraskuuta 2008

Seksistä ja suklaasta

En aio pitää mitään paljastusblogia, mutta kerron yhden jutun, jonka uskon olevan aika yleinen naisten keskuudessa. Minä nimittäin saan suuremman nautinnon suklaasta ja MÄSSYstä kuin seksuaalielämästä. Onkos kauhea tunnustus? "Vika" ei ole miehessä eikä kai itsessänikään. Pystyn saavuttamaan 'huipun' [KORNIA!!!], mutta minulla ei aina ole siihen tarvetta. Oikeastaan se tarve on hyvin harvinainen. Pystyn itsekin siihen vastaamaan.. ;)

Meidän aikamme on sellainen, että seksi on kaikki kaikessa. Nykyisin ei voi enää puhua oikeudesta nauttia, taitaa pikemminkin olla velvollisuus nauttia. Mutta minä en ole kovin 'seksuaalinen' ihminen! Kaikki eivät ole. Minusta meidän suhteemme miehen kanssa ei ole sellainen, että se perustuisi seksille. Seksi on mukana, mutta se ei ole se tärkein. Meillä on molemmilla aika paljon muitakin kiinnostuksen kohteita. Anonyyminä voin paljastaa, että meillä seksiä on ehkä noin kerran viikossa. Mutta toisaalta se ei ole niin, että joka maanantai.. vaan saattaa olla, että jonain viikkona on useamman kerran, sitten saattaa olla että on parin viikon paussi ilman mitään. Minusta sekin on aika luonnollista.

Yksi ystäväni sanoi että hän ei "anna" [typerä sana oikeastaan, ystävä ei sitä käyttänyt, minä nyt vaan tässä koen sen sopivaksi] miehelleen, ellei mies järjestä kauheita lämmittelyjä etukäteen ja joka seksikerran pitäisi olla kuin joku romanttisen romaanin RRRRakastelu. Minä en ole sellainen. Minusta tuntuu ettei suomalaisten avioliitoista olisi MITÄÄN pian jäljellä, jos kaikki odottaisivat AINA jotain superluksusviettelyitä. Arki kuitenkin on arkea! Meille seksiin liittyy myös paljon sellaista huumoria. Noloa ja hassua ja lapsekastakin. Omia sanoja, omia termejä. Roisia pilailuakin. Yksi juttu mitä kauhean nuoret ihmiset eivät välttämättä tule ajatelleeksi tai hyväksyneeksi on se, että seksikin muuttaa muotoaan ihmissuhteessa. Se ei pysy sellaisena kuin alussa, ihan niin kuin mikään muukaan ei pysy. Kaikki, ihan kaikki, elää muutosta suhteessa. Jos et pysty sitä hyväksymään, niin älä ala suhteeseen!

No kumminkin. Mulle nyt vaan MÄSSY on takuuvarma nautinto. Ja yksityinen. Ja siihen liittyy juhlan tuntu. Kun on koti siivottu sitä varten ja kaikkea. MÄSSYn aikana harvemmin harrastamme seksiä, koska minusta MÄSSY on nautintona niin suuri, ettei sitä pidä mennä 'sotkemaan' millään muulla.

Oikeastaan mua on aina kiinnostaneet tietyt sellaiset elämänmuodot, joissa asketismi on tärkeässä osassa. Esim. joissain idän uskonnoissa sellaista on. Buddhalaisillakin on luostarinsa ja omat perinteensä. Nykyaikana ei suostuta uskomaan, että joku ihminen edes voisi elää ilman seksiä. Vaikka sellaisia ihmisiä on ollut kautta aikojen ja jotkut ovat eläneet onnellisen elämän.

Enpä kauppahan kerinnyt..

En mennyt kauppaan tänään, mutta huomenna on luultavasti pakko. Mies tarvitsee leipää, sitä ei ole yhtään kaapissa, eikä hälle maistu mun suosimani Uotilan maalaisruislimppu (joka muuten myös alkaapi olla lopussa..). Kauraihmettä ostettiin viimeksi, sen pitäisi alentaa kolesteroliakin! Sopii miehelle, jolla on ollut siinä vähän ongelmia. :( Pelkään vaan vähän mennä kauppaan, kun aina kumminkin sorrun ostamaan/hamstraamaan jotain.. MÄSSYä varten. :( Lidlissä olisi kiva käydä marsipaaniostoksilla, mutta jos käyn, niin se jää lauantaille. Huomenna en lähde kirkonkylää kauemmas kaupoille.

1 kokonainen vuorokausi -

MÄSSYyn! :) On nimittäin ollut jo perjantai puolen tunnin ajan. Lauantaina teen ostoksia MÄSSYä varten - ja huomenna kai myös, pahaa pelkään mä! - ja leivon. Aika vahvasti tuntuu että on baileyskakku tulossa. Muutun suklaahirviöksi lauantain ja sunden vastaisena yönä, 00:00, se on jo PERINNE!

Ei kommentteja: