maanantai 24. marraskuuta 2008

Milkan Lila collection - kuivaa suklaata

Milkan Lila collection oli pettymys minulle. Suoli24:ssä sitä joku moitti, on pakko olla samaa mieltä kanssaan. Ongelma näissä konvehdeissa on 1) että ne ovat tosi "kuivia", eivät mehukkaita ja kosteita kuten hyvän konvehdin tulee olla ja 2) ne ovat melkein kaikki kuin toistensa kopioita! Olipa konvehdin kuvaus rasian kannessa mitä vaan, niin makunsa perusteella melkein jokainen konvehti maistui samalta kuin edellinen! Poikkeuksena marsipaani, sillä toki on oma makunsa.

Todellakin, kuivaa olivat sisukseltaan.. :( Jos antaisin kouluarvosanan nelosesta kymppiin, niin tämä rasia saisi 5-6. Ihan hyvää, ihan syötävää, mutta herkullista..??? EI. Melkein sanoisin että Pandan Arkipöydän konsutkin on parempia ja se on paljon sanottu se, kun tulee minulta!

MÄSSYtunnelmaa

Olen nukkunut tosi paljon, ollut hirmu väsynyt. Nälkäisenä sitä käy ylikierroksilla eikä nukkuminen onnistu, mutta kun syö urakalla niin alkaa väsy tulla. Paljon olen syönyt pullaa.. ja sitä tekemääni baileyskakkua. ;) Olihan taas tosi namia. Vielä jatkuu mässinki tämän maanantain ajan.

Ei kommentteja: