tiistai 11. marraskuuta 2008

Oooo, ikuinen lapsi mä oon..?

Onkohan MÄSSYilyni jotakin ikuista lapsen touhua minussa? Olenko epäkypsä, pyrin saamaan herkuista jotain ihmeen täydennystä sisällä olevaan tyhjiöön? Joka muuten ei koskaan täyty.. ei koskaan..

Viime MÄSSYn alkaessa sanoin miehelle herkkulauttaa kasatessani, että en halua elää näin, en halua. Mutta elän silti. Siinä on ristiriitaa. Tunnen aina valtavaa häpeää [iloon sekoittuneena] kun miksailen herkkulauttaan kaikkia mahdollisia herkkuja. Viimeksi siinä oli tosiaan sellainen samba-neekerinpusu, monenlaista erilaista suklaatia, pullarahkapiiras.. :( Oikeastaan se eka herkkulautta on MÄSSYn kruunaus. Sitten ei enää oikein mikään tunnu miltään sen jälkeen. Paha olo vaan tulee. Joskus olen MÄSSYssä niin levoton, että tuntuu kuin en 'ehtisi' käydä pesullakaan.. käyn siis silti, mutta on sellainen tunne kuin en ennättäisi, pitäisi vain olla 'passissa' keittiössä miettimässä että mitäs sitten syötäisiin. Joskus tuntuu kuin en haluaisi silloin nukkuakaan - menee vaan monta tuntia vintti pimeänä ja ne tunnit ovat pois AHTAMISESTA! Usein mässinkiaikana näen myös pahoja unia eli painajaisia. En tiedä miksi, johtuiskohan liian täydestä masuliinista? ;)

Jos tämä kaikki ei olisi niin mielettömän noloa, niin saattaisin hyvinkin hakea jotain 'apua' tilanteeseen. Mutta en voi, en ihan oikeasti VOI tunnustaa kaikkia näitä juttuja jollekin lekurille. Jatkuu siis elo entisellään.

Äetmuorin puhelin temppuaa

Siukku soitti eilen ja oli kovin huolissaan. Oli yrittänyt soittaa Äetmuorille ja känny oli ollut ihan outo. Oli vain tuutannut välillä varattua ja välillä taas "ei saada yhteyttä" viestiä oli lopottanut. No minä ensin huolestuin tietty myös, mutta sitten tajusin: on maanantaki! Maanantaisin Äetmuori vastailee aika nihkeästi puhelimeen. Olen päätellyt että se on hänellä kuten monella muullakin sellainen asioiden hoitopäivä. Äetmuori on yksi niistä, joilla ei ole tietokonetta [eikä aikomustakaan hankkia!], joten hän käy kaupungissa maksamassa laskuja yms.

Niinhän oli asia sitten ollutkin, se selvisi kun soitin sinne tänä aamuna.

Olen muuten - -

- - valvonut koko yön! ;) Näin me työttömät lortit voimme tehdä. Ja minä teenkin, kun menee vuorokausirytmini ihan sekaisin.. Käyn taas Jobsafarin sivuilla, etsin haettavia paikkoja, haen, petyn.. se on se tavallinen viikko-ohjelmani. Ja tietysti viikon ohjelmaan kuuluu myös suklaiden himoilu ja kuolaaminen.

Jos minulla olisi työ, niin tämä MÄSSYttely ei varmaan olisi ihan näin pakkomielteistä kuin se nyt on. Nyt siihen tulee niin paljon energiaa ja ajatuksia mukaan. Jos olisi työtä, niin ei ehtisi ajatus kiertää kehää Marabou-Fazer-Milka yms.

Söin muuten nyt MÄSSYssä pitkästä aikaa Maraboun Pigall-suklaapatukan. Olihan muuten HYVÄÄ! Olen viime aikoina vain ahtanut Fazerin Famia.. Pigall on hiukan samanlainen, mutta päällyskerroksen suklaa on maitosuklaata, vaaleaa.. verrattuna Famin tummaan pintaan. Täytteen rakenne ja koostumus tuntuu samalta. Pigall taitaa kuitenkin olla astetta verran herkullisempi kuin Fami. ;( Sorry vaan, näin se on. Marabou oli muutenkin aika korkeassa kurssissa viime MÄSSYssä: söin reilun puolikkaan Dubbel Nougat-patukkaa .. leikkasin sen sellaisiksi suorakulmion mallisiksi paloiksi, ja laitoin täydennykseksi herkkulauttaan.

Ei kommentteja: