lauantai 22. marraskuuta 2008

Sankarinne suklaahirviö täällä taas!

Haa! Enää 23 tuntia MÄSSYyn! Johan vetää suupieliä hymyyn. Tänään oli tosiaan aamusta vähän alavireinen olo, mutta nyt se on nousussa jo. Joskus vaan tuntuu surulliselta.. kun ajattelen, että 23 tuntia MÄSSYyn, mutta kuluvathan ne MÄSSYajan tunnit sitten myös ihan samoin kuin nämä odotusajan hetket. :( MÄSSY on oikeastaan vain lyhyt tuokio sittenkin.

Olisi kai sekin vaihtoehto, että alkaisi pitää MÄSSYä joka päivä. Ja lihoisi superlihavaksi jenkkityyliin. Olen joskus katsonut niitä dokkareita tellusta, niitä missä on jotain 200-400 kiloisia ihmisiä. Ja ihmettelen heitä!!! MÄSSY on ihanaa, mutta että päätyy siihen tilaan.. että tarvitaan palokunta hakemaan ihminen kotoaan sairaalaan. Pitää murtaa seinä tai suurentaa oviaukkoa, muuten ei mahdu keho ulos kotipesästä. En jaksa tajuta! Sitten ne ihmiset eivät jaksa tai voi edes postilaatikolle kävellä. Oikeastaan he elävät sängyssä elämäänsä, joku sinne sitten syöttää heidät. Tulee makuuhaavoja ja mitä vielä! :(

Saas nähdä koska Suomi "saa" sellaiset ensimmäiset superlihavansa. Vai onkohan niitä jo. En usko että on tuollaisia amerikkalaistyylisiä. Suomessa ruoka on liian kallista siihen. ;) Vaikka mistäs minä tiedän mitä ihmisten ovien takana tapahtuu, ihan tavallisessa talossa voi asua oman kotinsa vankina valtava LÄSÖ.. joka ei pääse liikkumaan.. Varsinainen seikkailija tämän maailman!

Miksiköhän nuo ihmiset eivät siinä vaiheessa herää, jos ei edes XL-vaatekaupan vaatteet mene päälle??? Kyllä minä ainakin siinä kohtaa tekisin jotain, jos ei joku Mode XL tai kauppojen plus-kokomallistot riittäisi! Kun en kuitenkaan oikein osaa ommella, niin vaatepula jo yksistään pakottaisi lääkäriin. En tajua kuinka nuo superlihavat ratkaisevat sen vaateongelman. Vai onko Amerikassa jotain XXXXXL-vaatekauppoja? Suomessa ei ole. Sekin voi olla yksi syy siihen että suomalaiset eivät ole niin lihavia kuin jenkit. Suomalaiset 'lihavatkin' ovat pikkuruisia verrattuna amerikkalaisiin!

Huomenna (tai siis TÄNÄÄN) pitää ostaa:

Kauppalapustani löytyy Blå bandin valkosuklaa-nougat -mousseainekset, dippijauhe, kermaviili, Flora vispi, mascarpone, sipsiä, Candy Kingin irtsikkakarkkeja, jacky kaakaovanukasta. Muuten onkin kaikkea, kaapit pursuaa hamstrattuja suklaateja..

Mascarpone ja vispi tulevat baileyskakun leivontaan. Pitää kauppan lisäksi ennättää Alkoonkin ja ostaa sieltä kermalikööriä. En ole varma ostanko niitä pikkupulloja vai pitäisikö tempaista ja ottaa oikein se 0,35 litran 'oikea' pullo, koska oikeastaan tuollainen kolme desiä ei ole paljon. Kakkuun menee jo desi ainakin. Ja mieskin tykkää liköörin mausta. Mutta saa nyt nähdä. Voi tietysti olla, että otan ne pikkupullot kuten tavallista. Niistä syntyy hyvin kakku. Eikä jää likööriä ainakaan yli. Mutta tietysti litrahinta.. Äh! :( Jahkailen taas!

Ei kommentteja: