torstai 13. marraskuuta 2008

Mies se osaa yllättää!

Tänä aamuna mies kysyi miksi en ole syönyt sitä Milka-rasiaa! Minä siihen, että olen säästellyt sitä jouluksi. Mies sanoi, että turha sitä on jemmata, uusi voidaan aina ostaa. Sitten minä sanoin sitäkin, että minua on HÄVETTÄNYT ajatus sen syömisestä ennen joulua.. "arkisena" viikonloppuna suklaarasiaa, onhan se vähän ylellinen ajatus? Mies sanoi ettei siinä ole mitään häpeämistä.

No johan nyt! :) Toisaalta jos oikein yllytetään niin täytyy kai se Milka sieltä pistellä seuraavassa MÄSSYssä.. Tarkastin sen grammamäärän, eihän siinä ole kuin 260 grammaa. Pikku välipala vain, siis. ;)

Nyt on mielessä pyörinyt jostain syystä kauhean paljon myös Maraboun Paradis-rasia. Yhdessä vaiheessa se oli suosikki numero yksi. Sitten sen koostumus taisi vähän muuttua ja intoni laski. Muistan sellaisenkin ajan, kun ei saanut muuta kuin Maraboun Aladdin-rasiaa, sitä missä on myös tummia konvehteja. Muistan miten jouluna aina joku Paradis-rasian suklaista jäi syömättä, useimmiten joku liköörinen tumma konvehti. Niistä kun en pitänyt, enkä pidä.

Ei kommentteja: