tiistai 10. maaliskuuta 2009

Lääke-MÄSSY

Oli siis nyt ensimmäinen mässy lääkkeiden kanssa. Oli siinä eroa, oikeastaan sen huomasi parhaiten 2. päivänä. Ei vaan huvittanut vetää itseään mitenkään erityisen täyteen. Tietysti herkuttelin, mutta varmaan kohtuullisemmin kuin koskaan aiemmin. En sano että tämä johtuu pelkästään lääkkeistä, on siinä ajatustyötäkin ollut takana. Lähinnä kai sellaista ajattelua, että en tahdo mahaani kipeäksi. ;)

Edelleenkin olo on aika väsynyt, uninen siis. Se on yleinen sivuvaikutus tuolla Citalopramilla.

Normaalisti muuten skitsoan aika vahvasti siitäkin, jos jää leivonnaista pois heitettäväksi. :( Jos siis ei kaikki mene. Nyt ei haittaa, vaikka sitä ananaspiirakkaa jäikin ja joudun osan laittamaan roskiin. Parempi niinkin kuin että se piirakka olisi masussa ja olo yliähky ja kipeä.

Oikeastaan kaikkein parhaiten tuon lääkkeen vaikutukset näkyy näin:
- saan unen helposti, nukun riittävästi
- en ajattele kehässä herkkuja, niiden ostoa, jne. jne.
- en ajattele koko ajan mitä leivon
- en ahdistu niin helposti kaikista asioista
- en vedä itseäni tilttiin MÄSSYssä, homma pysyy kohtuudessa

Tavallaan melkein hävettää, kun tajuan itse kuinka erilainen olen nyt kuin silloin ennen lääkettä. :( Hävettää se, etten tajunnut itse miten pihalla olin. Nyt sen tajuaa, kun se entinen olo on vielä tuoreessa muistissa.

Vaan mistä se sitten johtuu, että nykyisin Daim-jäätelö maistuu aivan sairaan hyvältä? :) Sitä voisi syödä melkein miten paljon vaan, sitä ja ihan tavallista pullaa. Muusta ei ole niin väliä.

Ei kommentteja: