sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Löyhkä-Lasse S-Marketissa

Eilen kauppassa oli mun edellä kassajonossa todella pahalle haiseva setä. Ostoksetkin koostuivat melkein pelkästä valmisruoasta ja oluesta! Sellainen iso olutpaketti, siinä taisi olla kuusi pulloa, sillä meinasi kai löyhkäävä setä pärjätä lauantaiehtoon. :(

Sitten kauppan parkkipaikalla sama äijä öykäisi matkaan autollaan siihen malliin, että pois alta kivet ja männynkävyt! Mikään ihan köyhä [mutta päästään löyhä!] hän ei voinut olla, kun kuitenkin oli sellainen iso auto alla.

Minä en tajua ihmisiä, jotka voi olla viikkokaudet peseytymättä! Tietysti sen tajuaa silloin, jos ihminen on esim. asunnoton, mutta jotkut noista tyypeistä saattaa olla isojen talojen aikamiespoikia, osa jopa naimisissakin. Eikö läheiset sano että hei, edellinen pesukertasi oli joulusauna ja nyt on kohta jo juhannus käsillä! Mietin joskus mitä tuollainen haisuli mahtaisi tuumata jos sanoisin suoraan kauppajonossa että sinä haiset muuten, oletkos huomannut?

Inhottavaa kun piti oikein suun kautta hengittää!

Mutta jotainhan siinä on, että 99% noista näädistä on MIEHIÄ! Ja joskus mietin.. kun meilläkin on niin, että mies saattaa joskus jättää päiväksi suihkun väliin ja lykätä seuraavalle aamulle.. Niin mietin, että jos hän ei olisi naimisissa ja jos mä en suoraan sanoisi että pesulle on mentävä, niin menisikö hänkään..?? Olisiko mies sitten n. 30 vuoden kuluttua yksi näistä löyhkäävistä lähimmäisistä? :( Työelämä kai pakottaa suurimman osan näistä pesuvälttelijöistä pitämään hygienian edes jossain järjestyksessä, mutta viimeistään eläköityessä sitten lyödään läskiksi [tai löyhkäksi!] oikein kunnolla!

Naisia ei yleensä ole tässä näätälaumassa. Naisilla kai hygienian romahdus kertoo jo niin vakavasta syrjäytymisestä tai sairaudesta, ettei sellaisia sitten enää kadulla tai kaupassa näe.

Kaupassa joka tapauksessa hyllyt olivat pinkeinä kaikista pääsiäismunista. Mutta minä en ostanut niitä! Lääkkeiden myötä sellainen satunnainen herkkujen hamstraus on vähentynyt tosi paljon. Se on hyvä, koska turha niitä on koko ajan ostaa. Voihan niitä sitten MÄSSYn lähentyessä alkaa hankkia.

Minulla pää toimii kuin rikkinäinen leivänpaahdin! Aloin miettiä sellaista, että auttaisikohan avatussa Omar-karkkipussissa olleiden, vähän kovettuneiden omarien ensiavuksi sellainen, että pistäisi muutaman karkin lautasella mikroon ja antaisi olla ihan pari sekuntia vain? Tarkoitan tosiaan että sekunti tai pari-kolme. Voisi tuoreutua ihmeesti. :) Pitäisi varmaan kokeilla.

Tyhmä, tyhmempi, kesäaika!

Ja taas ollaan kesäajassa, voi "ihanuutta"! :( Miksi tätä tyhmää kesäaika-talviaika -pelleilyä pitää jatkaa? Tekisi mieli olla ainoa kapinallinen ja olla vaihtamatta kellonaikaa, sen kun painaa vanhalla menemään vaan. Grr-rrrrr! Suklis murisee.. Mutta ei kai se oikein toimisi, jos yksin kapinoisi niin. Pitäisi olla useampi mukana. Mutta miksi, miksi tätä pelleilyä oikeasti jatketaan? Haluaako enemmistö muka tätä? Ei uskoisi.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Moi! Pakko kommentoida, että kirjoitat tosi hyvin ja napakasti. Ootko koskaan miettinyt, että voisit kirjoittaa ammatiksesi? (En tarkoita välttämättä kirjailijan ammattia - vaikka miksei sitäkin - mutta toimittaja tms...)