torstai 19. maaliskuuta 2009

Suklaahirviö on aina suklaahirviö!

Olen siivonnut yötä myöten. Mulla oli kello 12 se lääkärinaika ja jännitin sitä - en saanut nukuttua viime yönä - joten sitten kun palasin kotiin, siivosin makuuhuoneen ja sen jälkeen nukahdin ihan tunniksi vain. Eihän se riittänyt. Piti ottaa toinen torkku (2 h) vielä illalla. Lopputuoksena oli semmoinen, että sain keittiön siivottua vasta n. 10 jälkeen illalla! Huomiseksi on vielä tehtävää, sitten on taas siivo saatettu päätökseen.

Se lääkäri meni ihan hyvin. En ollut sisällä kuin 10 minuuttia, vaikka puolen tunnin ajan varasinkin. En vaan tahtonut tilittää mitään, ei oikein ollut mitään sanottavaa. Olen saanut nyt omasta kokemuksesta sen kuvan, että terv. keskuksen kautta on todella vaikea päästä terapiaan. Minun on siis tyydyttävä tähän lääkehoitoon.

Sovimme että voin nostaa sitä Citalopram-annostusta 20 milligrammasta 40 milliin. Tarkoittaa siis kahta tabua päivässä nykyisen yhden sijaan. Kun 40 mg auttaa sosiaalisten tilanteiden pelkoon paremmin kuin 20 mg. Suklaahirviö on aina suklaahirviö, lääkärissäkin. :) Huomasin nimittäin lekurin kirjahyllyssä Pandan Juhlapöydän konvehtirasian! [Voi lääkäriparkaa!] Näytti vähän siltä kuin se olisi ollut lahja, oli siinä joku korttikin nimittäin. Huomasin sen samalla kun juttelin sen valkotakin kanssa, en siis mitenkään 'nuuskinut', kunhan vaan katse vaelteli huoneessa.

Meillä arvauskeskuksessa on nyt kaikki 'lääkärit' todella nuoria, taitavat olla sijaisia tai muuten jotenkin pätkää tekeviä. Pari uutta, nuorta sairaanhoitajaa on myös tullut. Tänään juttelin yhden sellaisen kanssa tuolla, näytti ihan pikkutytöltä kaksine letteineen ja suppusuineen. :) Hyvin kaunis tyttö, muuten. Näytti siltä, että ei ole voinut valmistua kuin ehkä ihan vuosi, pari sitten. Hurjaa ajatella niin nuoren näköisen tytön joutuvan kohtaamaan joka päivä kuolevia [meillä on arvauskeskuksen 'yhteydessä' vanhusten dementiaosastokin] ja vakavasti sairaita ihmisiä. Toivottavasti hän jaksaa työssään, joka ei varmasti ole sieltä kevyimmästä päästä!

Suklis shoppaa!

Kävin sitten siellä K-kaupassa! Ajattelin, että miksi ei. Ensin menin apoteekkiin ja ostin taas kerran kasan lisäravinteita. Harmitti vaan kun se apteekin nainen ei halunnut oikein myydä mulle rautaa! :( Kun hän sanoi ettei sitä pitäisi syödä 'turhaan', vaan vain jos on hemoglobiini alhainen! Mulla ei teknisesti ottaen ole.. mutta haluaisin silti varmuudeksi syödä! Kumma apteekin ihminen, kun ei halua tehdä voittoa! Yleensä ne haluavat. Ostin kumminkin B-vitamiinia ja kalkkiakin.

K-kauppa on vastapäätä apoteekkia, joten sinne askel joutuisasti riensi. ;) Sain ne pakkomielteeni, eli Maraboun kreemitäytteiset pääsiäismunat! Ja ostin itselleni Kinder bueno-patukan JA kinderpatukan, siis sellaisen missä ei ole vohvelia.. Ostin miehelle pääsiäispatukoita, niitä semmoisia suklaakuorrutettuja marmeladijuttuja! Ja otin hälle irtokonvehtiakin taas. Mies tykkää suklaasta ja natustaa mielellään irtokonvehtia ja suklaapatukkaa. Oli vielä varauduttava MÄSSYYN kahdella geisha-nappirullalla! :) Geisha on suosikkini numero yksi. Mutta se on parasta konvehtina tai nappirullassa! Patukassa maitosuklaatin osuus täytteeseen verrattuna on liian suuri! Sipsiäkin ostin ja jäätelöä! Daim-jädeä tietty ja sitten pikkupurnukan törkeän kallista Pirkka keksi-kinuskikeikausjäätelöä. Ei se IHAN niin kallista ole kuin Ben&Jerry, mutta ero on aika minimaalinen! :( Mutta en ole ostanut sitä kai sitten viime kesän?

Nyt sitten täytyy vielä muistaa sokeri.. ja ainekset leivontaan. Ne voin hakea perjantainakin. Siihen mennessä on päätettävä se juustokakun laatu, minkä siis teen.

Mikrokauhu!

Mietin uskaltaisinko sitten MÄSSYssä pistää sen Pirkka-pahvijäätelöpurnukan hetkeksi mikroon? Usein laitan jäätelön mikroon [tosin syvällä lautasella ollen] n. 10 sekunniksi, siellä se pehmenee! Nyt vaan mietin, että mitenhän mikro reagoisi pahvirasiaan? Ben&Jerryn VOI laittaa mikroon, luin kerran siitä paketista. Ja sekin on pahvinen tötsä! Mutta noinkohan se onnistuupi Pirkalla? Mulla on vähän MIKROKAUHU, koska viime kesänä kävi jotain kauheaa! Olin harrastuskurssilla vanhassa talossa, jossa oli mikro. Laitoin sinne kupillisen vettä, ajattelin laittaa teetä, muulla tavalla siellä ei voinut teetä tehdäkään. No sitten jotenkin siellä katossa ylhäällä tuli sellainen sähköpurkaus! Ja mikro toimi ihan oudosti. No se mikro olikin vanhempi kuin jumala. Säikähdin kauheasti, se oli pelottava näky siellä katossa! Siihen jäi teenkeitot! Mietin jos se kuppi jotenkin provosoi mikron! Siksi olen vähän arka mikrottaja tätä nykyä.

Ei kommentteja: