lauantai 7. maaliskuuta 2009

Suklis tekee löydön irtokarkkilaarilla!

CandyKing on siirtynyt pääsiäisaikaan! Nytpä tänään näin siellä irtokarkkien osastolla paljon kaikenlaista.. pääsiäisaiheista! Näin maitosuklaacrisp-suklaamunia ja sitten semmoisia suklaamunia, joissa täytteenä on kreemiä, appelsiinia tai pistaasia. Ostin tietysti niitä kaikkia, täytyy nimittäin maistaa! Se harmi noissa CK-löydöissä oli, että ne on sellaisia pikkuruisia ja kun ne on folioon kääritty niin varmaan hermot menee kääreitä poistaessa. :)

Tänään kauppassa osallistuin puolipakolla semmoiseen asiakastutkimukseenkin. Yosa-jogurttien päällystekstejä ja paketteja piti arvioida! Hiukan järjetön tutkimus jos multa kysytään ja ihan turha. En usko kovinkaan monen ihmisen stressaavan paljon siitä mimmoiset kannet on jogurtissa, jota ostaa! Jos joku oikeasti kuvittelee sillä olevan merkitystä niin sääliksi käy! Tavallaan vähän hullua, kun mainostoimistot ja kaikki graafiset suunnittelijat [en ole varma onko tuo graafinen suunnittelija oikea nimitys, joku suunnittelija se kuitenkin on!] nettoavat hurjat summat tyhmistä mainoksista ja teksteistä ja pakettien suunnittelusta.. mutta kuitenkin ihminen aika lailla tapojensa orja on ja jos ottaa uuden tuotteen suosikkituotteeksi, niin sen pitää olla HYVÄ! Siis jos on elintarvikkeesta kyse. Jos se ei maistu hyvältä niin turha on ihmisten työ! Sitä tuotetta ei silloin osteta toiste.

Minä vähän RUOSKIN sitä Yosa-jogurttia [jos se nyt oli sen nimi, olen jo ehtinyt unohtaa, hehe varmaan sen firman ihmiset olisi epätoivoissaan jos tietäisi - osallistuu klo 16 aikaan tutkimukseen ja neljää viittä tuntia myöhemmin ei edes muista tuotteen nimeä!] siitä kun se oli ihan hölmösti pakattu! Sitä ei saanut yksittäispakattuna, vaan sellaisissa neljän annoksen pahvilaatikoissa. Juuri tätä mä nimittäin inhoan yli kaiken. Mistä esim. voin ensikertalaisena tietää tykkäänkö siitä tarpeeksi syödäkseni ne 4? Muutenkin ihan älytöntä.. Mulle ainakin merkitsee paljon se että kokeilen jotain makua! Eli ostan siis yhden! En halua neljää. Taas varmaan siinä paketoimisessa on ajateltu vaan lapsiperheitä. Niin kuin aina. Vaikka itse asiassa yleisin perhemuoto ei enää edes ole monen hengen talous. Sinkut ja kaksittain asuvat alkavat olla todella yleinen hommeli.

Mies osti mulle sellaisen neljän mignon-munan laatikon. :) Siinä se neljä on hyvä määrä, koska se tulee kaikkein edullisimmaksi mignon-ostokseksi. Ja mignon-fani olen ollut aina.. Sitä kyllä jaksan ahtaa. Vähän harmittaa kun ostin tuorepullahyllystä muutaman sikamaisen kalliin quarkinin. Ne ovat sellaisia.. kuin pikkuruisia munkkeja.. ilman täytettä. Pikku pallosia. Ostin 5. Osan niistä kyllä syö mies, mutta silti se oli vähän turha ostos.

Olen paastonnut koko päivän, hyvä minä. :) Ja tein muuten ananasaurinkoisen! Se on jääkaapissa jäähtymässä. Sitten puoliltaöin sitä voi jo ottaa.

Oli muuten aika hassu juttu kaupassa tänään, kun irtokarkkien painoksi tuli mulle tasan 500 grammaa. Ei se kaikki tietty mene nyt viikonloppuna, osa aina jää seuraavaan mässyttelyyn. Ja siinä oli aika paljon marmeladia mukana! :)

Hih, nyt sitten odottelen kolme tuntia.. Ja sitten muutun hirviöksi! Jos siis nyt oikeastaan muutun, olen sitäkin miettinyt, mutta omassa mielessäni muutun ainakin ja herkkuilen kunnolla.

Eilinen puhelinkärsimys!

Soitin eilen Äetmuorille. Se oli aika raskasta, taas kerran. Tunnen tajutonta syyllisyyttä kun minusta on ikävystyttävää tai keljua puhua hänen kanssaan. Olemme vain niin kovasti erilaisia, mielipiteiltämme ja asenteilta ja luonteelta. Oikeastaan ihan hullua että olemme äiti ja tytär. Nytkin Muori esim. kauhisteli sitä kun hänen asuintalon naapurirappuun on muuttanut muutama venäläinen! Muori ei pidä venäläisistä tai yleensäkään mistään ulkomaalaisista, ei ainakaan pakolaisista. Mutta ei hän näistä venäläisistäkään pidä, vaikka he ovat täällä töissä!

Vaikka pidän itseäni aika suvaitsevaisena poliittisesti.. mun tuttavapiirissä on suunnilleen kaikkea kokoomuslaisesta vihreisiin ja vasemmistoliittolaisiin, niin joku ihan selkeä rasismi ja semmoinen vastaava ärsyttävät. Tietty yritän ymmärtää Muoria ja miettiä että hän ei oikeastaan VOI toisinkaan kai ajatella ottaen huomioon kotinsa ja sen, ettei hän tosiaan ole käynyt juuri kouluja tms. Silti se vain joskus harmittaa.

Miehen vanhemmat eivät myöskään ole mitään korkeakoulutettuja, mutta ovat he kyllä erilaisia kuin yö ja päivä jos vertaa Muoriin. Sitä se tekee, kun he kuitenkin lukevat paljon sanomalehtiä ja seuraavat aikaansa.. siinä on se iso ero kahden ihmisen välillä.

Ei kommentteja: