sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Bongattu: Mignon-konvehti!

Ostaa en silti aio! Näin näitä Mignon-konvehteja Prismassa tänään, mutta johan oli tuotteella hintaa! 6-7 euroa (en muista tarkkaa hintaa!) pienestä, muistaakseni 150 gramman rasiasta. Itse asiassa mun tarkkailuni mukaan halvimmalla Mignon-fani pääsee ostamalla neljän munan rasian. Siinä on kilohinta edullisin! Ainakin näin näytti olevan Prismelissä.

Tavallaan harmi että heti kun ihanaista mignoa tulee muussakin muodossa kuin munan, niin on hinta aivan tähtitieteellinen. :( Semmoinen surettaa suklaatinystävän sydäntä. Itse olen pitkään kaihonnut migno-levyä tai konvehtia, patukkaa.. jotain!

Mignon syönnin tapoja on varmaan yhtä monta kuin on syöjää! Yksi miehen työkaveri kertoi viipaloivansa suklaamunan veitsellä ohuiksi siivuiksi ja sitten herkuttelemaan vaan! Minä teen nykyisin myös niin! Aina oppii jotain uutta muilta suklaatin faneilta. Lapsena haukkasin vaan mignoa ihan suoraan ja rehellisesti. :) Oli se herkkua niinkin.

Näin muuten Prismelissä jotain semmoisia "Isännän muna" ja "Emännän muna" pääsiäismunia. Mies sanoi niiden olevan jotain Extreme Duudsonien juttuja! Taitavat olla vähän 'aikuisempaan makuun' ne munat.. tai ainakin niiden sisältä löytyvät yllärit?

Eli pääsiäisherkut ovat saapumassa kauppoihin. Noinkohan Lidlissäkin jo jotain oisi..? ;)

Sukliksen viikonloppuarkea

Tänään soittivat appivanhemmat: ovat tulossa huomenna käymään! Taas huomasin tyypillisen SYÖMISHOMMELIN oireen. Pidän heistä oikeasti ja minusta on kiva heitä nähdä, mutta hetken ajan tunsin suuttumusta, koska vieraiden tulo tarkoittaa arjen rikkoutumista ja Systeemin vaarantumista! Toki olen kehitellyt paljon tapoja, että vahinko minimoituu. ;) Syön 'vierasruokaa' tosi vähän ja suurin osa siitä on salaattia. Ja muutenkin kehittelen kaikkea, extra-kuntoilua yms. Ja leivon, kuinkas muuten, vierastarjottavaksi omenapiirakkaa.. jota siis itse inhoan. ;) Eipä muodostu siitä minkäänlaista kiusausta mulle ja mies + appivanhemmat taas pitää siitä yli kaiken. Kaikki voittavat.

Yksi juttu jonka olen huomannut aiemmista SSRI-lääkekokemuksista [semmonen SSRI on myös tuo nyt aloittamani Citalopram] ja se on etteivät ne auta minun syömishommailuihini. Mutta se siitä, kohti huomista! Tästä on aikaa puhua sitten lekurille kun on seuraava sessio.

6 kokonaista vuorokautta..

.. herkkuihin. :) Se tuntuu lyhyeltä ajalta, mutta siihen kuuluu koko tämän lukaalin siivous taas kerran! Siinä työtä riittää! Minä varsinkin teen aina tosi huolellista työtä, koska inhoan pölyä. Saan aina melkein kohtauksen jos huomaan pölyä lattialla..! Se jotenkin raivostuttaa. Tietysti sitä ei voi kokonaan välttää, koska esim. hiuksia irtoaa ja vaatteista tulee tekstiilipölyä! Ilmankos hosun siivousten väliajat aika ahkeraan imurin kanssa.

Täytyy katsoa jos ehtisin Lidliin bongaamaan pääsiäisherkkuja ensi viikolla. Vai pitääkö tyytyä tavanomaiseen, eli suklaapatukoihin ja semmoisiin.

1 kommentti:

Jams kirjoitti...

Hmm, Mignonia viipaloituna ohuen ohueksi, aivan törkeän hyvä ajatus!