keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Yksin

Miehellä on tänään työhön liittyviä menoja ja olen yksin. On vähän orpo olo, jostain syystä. Kun yö on pimeä ja telkkustakaan ei oikein tule mitään katsomisen arvoista. Aloin katsoa digipoksilla olevaa "Tyttö nimeltä Nikita"-leffaa, sitä ranskalaista siis. Luc Bessonin ohjaamaa. Jotenkin taas tajusin siinä että pääosaa esittävä Anne Parillaud on niin hyvän näköinen, koska EI ole terveen näköinen. Se hänen tukkansa on punk, niin punk kuin olla voi [siis leffan alussa] ja se vartalo on luiseva. Ei hoikka, ei normaali, vaan luiseva. Niin kuin nisteillä nyt on. Minussa ei koskaan ole ollut sitä samaa katu-uskottavuutta, liian kirkkaat silmät ja kirkas iho, liian terve, liian normaali. Ei todellakaan mikään heroin-chic.

Minussa ei ole sitä never mind tomorrow-asennetta. Välitän liikaa terveydestä ja syön lisäravinteita. Tylsimys.

Karenssia!

Sain muuten postia työkkäristä. Sanoivat ettei selvitykseni t-elämävalmennuksen lopettamisesta ollut 'riittävä', tai siis syyt lopettaa eivät olleet riittäviä, joten karenssia on sitten huhtikuun alkupäiviin asti. Oliko se nyt 4.4. vai 2.4. Ihan sama, koska en saa mitään kuitenkaan. ;) Jotenkin ihan hullua nuo 'karenssit'. Ihan kuin sanoisi, että jos saisit jotain, niin nyt et saisi mitään. :) Plus miinus nolla, koko tilanne. Turhaa paperisotaa. Mutta kai niitä papereita täytyy tehdä jos on semmoinen laki.

Mua ei tietenkään karenssi haittaa, koska kuten sanottu en muutenkaan saa mitään rahaa, joten yhtä tyhjän kanssa.

Unelmoiva hirviö

Citalopramin yksi sivuvaikutus on vilkkaat unet tai painajaiset. Semmoisia olen nähnytkin. Yleensäkin näen paljon unia, mutta en ehkä niinkään painajaisia. Yhdessä painajaisessa oli joku lisko, joka halusi tulla mun olkapäälle! Se oli aika ällöttävä, mutta samalla jotenkin SÄÄLIN sitä! Koska se oli ruma ja varmaan inhottu.. halusin olla sille ystävällinen. Annoin sen sitten tulla olkapäälle, vaikka inhotusta tunsin. Sitten tuli naapurin kissa ja repi sen raukan liskon kappaleiksi! :( Mitähän tuommoinenkin uni oikein merkitsee.

Sitten näin sellaisen unen, että olin eksyksissä jossain vieraassa kaupungissa, enkä tiedä mitä siellä edes tein.

Ruoka-unia en muuten ole nähnyt. Joskus olen sellaisia nähnyt.. varsinkin jos on ollut jotain herkkuhimoja. ;) Nyt en muista milloin viimeksi olisi Nukku-Matti sellaista näyttänyt.

Ei kommentteja: